Толкова агресивни е нямало от 30 години. Нека си направим

...
Толкова агресивни е нямало от 30 години. Нека си направим
Коментари Харесай

В. Симеонов: Толкова агресивни протести е нямало от 30 години

" Толкова нападателни е нямало от 30 години. Нека си създадем оценка и да помислим какво целят тези хора. Означава ли, че като има митинги държавното управление и страната би трябвало да спрат да действат. Запитайте представители на митинга за какво няма разговор. " Това сподели в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия заместник-председателят на Народното събрание на България Валери Симеонов.
В ефир по тематиката той уточни, че никой от протестиращите не е внесъл декларация или искане за единодушие за среща . И съобщи, че е добре да се попитат протестиращите за какво няма разговор. По думите му, " положителните резултати на ръководството остават в сянката на крясъците ".
 Според Симеонов няма възможност за предварителни избори Според Симеонов няма възможност за предварителни избори
Няма възможност за предварителни избори. Това съобщи ръководителят на НФСБ Валери Симеонов. Според него не са налице условия, които д...
Симеонов е безапелационен, че ръководещата коалиция е постоянна и ще си свърши работата за която е определена. " Всяко ръководство заплаща някаква цена. Каква ще бъде нашата ще стане ясно през март. Предсрочни избори няма да има, тъй като са в ущърб на страната ", сподели заместник-председателят на Народното събрание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР