Тогава родителите му казали, че ако не се стегне ще

...
Тогава родителите му казали, че ако не се стегне ще
Коментари Харесай

Наум Шопов Стана За Смях! Дръжте Се, Вижте Какви Срамни Факти Лъснаха За Екранния Д-Р Тасев

Тогава родителите му споделили, че в случай че не се стегне ще има съществени последици. Шопов се взел в ръце и станал сериозен възпитаник.

„ В продължение на седмици не излизах от у дома, само че по този начин открих, че биологията в действителност е доста забавна и се възпламених. До оня миг химията също не ми вървеше, само че преди да аплайвам медицина изкарах доста тежък предварителен курс и по този начин ме одобриха от първия път “, споделя Шопов. Пластичният хирург има доста проекти за бъдещето си. Той желае да се развива в областта на медицината и има вяра, че това е неговото предопределение. Изявите пред камера Наум възприема по-скоро като занимание.

Според Шопов мнението за пластичната хирургия у нас не е вярно, тъй като множеството хора я свързват с уголемяването на бюста. „ Става въпрос за реконструктивна и пластична хирургия. тя има за цел да възвърне разнообразни деформации на тялото, получени вследствие на контузия или вродени в анатомично и функционално отношение “, коментира функционалностите на пластичната хирургия Шопов. „ Може да се оперира всяка част на тялото от главата до петите “, добавя хирургът.

Киното за Наум Шопов не е единствено занимание. Чрез него пластичният хирург желае да придобие популярност, а това ще докара при него повече клиенти. А не е загадка, че пластичната хирургия докарва и много положителни приходи на месец. Преди известно време Шопов показа, че счита да остане в България и да оказва помощ на хората тук, а не в чужбина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР