Тогава българите не ги допускаха до там. Това каза великия

...
Тогава българите не ги допускаха до там. Това каза великия
Коментари Харесай

Стефан Данаилов Никога Не Е Изригвал Толкова Гневно: Този Подлец Валери Симеонов

Тогава българите не ги допускаха до там. Това сподели великия български артист Стефан Данаилов в ефира на bTV, разяснявайки пристрастеностите към положението на родния морски туризъм този сезон. " Първото море беше с мама и баща във военната станция на " Свети Константин ".

Все едно съм роден в морето. Много обичам море. Баща ми е алпинист, само че аз обичам морето ", призна Ламбо. Данаилов направи и съпоставяне с това, което е бил по това време, и това, което е в този момент у нас и в Гърция. " Много е огромна разликата, тъй като тогава нямаше там доста българи. Но аз се наситих, 2-3-4 години. Дори стопирах да вървя. Викахме Гърция е доста готина, направих ред нелепости.

Продадох си едно место тука, само че ми писна, тъй като не можеш всеки ден да ядеш, риби совлаки, скучно ми беше. Нека вървят българите, дано да видят какво е, само че нашето е отлично. Скъпо, скъпо, само че пък е друго ", сподели той. Според артиста, доста сме жестоки във връзка с това, което го имаме. " Какво ти става като кажеш това не е по този начин, това не е по този начин. Какво да създадем. Като има бетон до морето дай да го оплюем и да отидем в Гърция. Аз съм за бранене, само че в началната вълна на великата народна власт стана страшното. Защо тогава не скачахме ", сподели Ламбо.

В момента Стефан Данаилов е на турне по родното Черноморие. Решил се на него тъкмо преди една година. В заведение се срещнал с Аня Пенчева, с която не се е срещал години наред. На идващия ден се видели и актрисата му предложила една пиеса с роля за него. Данаилов повикал своята племенница да му прочете пиесата, тъй като той към този момент недовиждал. Историята му харесала. И тогава си споделил " за какво не ".

За артиста имаше и изненада. В ефира се пови великата българска актриса Татяна Лолова, освен това с облекла за карате. Лолова призна на Ламбо: Обичам те! Тя напомни и любопитна преживелица с Ламбо. Сърцето на артиста излязло от темп. Тогава сътрудника му Васко Михайлов незабавно го завел в болница, а по-късно вечерта Данаилов съумял да върти две девойки на един път в нощно заведение. Данаилов разяснява и събирането на Българска социалистическа партия на Бузлуджа и насочи рецензии към вицепремиера Валери Симеонов. " Виж какъв лукавец е този Валери Симеонов. Всички тука в този момент гледаме неговата " Скат " и неговата телевизия не предават нашата партийна телевизия. Така, тъй като не мога да отида горе тъй като ме боли, не гледах събитието, единствено репортажи.

Но доста добре мина. Корнелия интелигентно приказва, не се помпа ", сподели Данаилов. Коментирайки решението си да убеди Нинова да не подава оставка след евроизборите, Ламбо сподели: " Всеки човек има своите угризения. Някой я заблуди, че прави нещо по метода, по което тя не може да го осъществя. Имахме персонален диалог. Непрекъснато приказвам с това момиче. Казах ѝ, че това е най-голямата нелепост, тъпо за нейния труд. Знам какъв брой страдания и терзания ѝ е коствало това. Разбирам моралните ѝ угризения, само че ще плюят, ще плюят, само че ще мине ". Коментирайки опцията Мая Манолова да стане претендент кмет на София, Ламбо сподели: Харесвам я. Тя се е утепала за кмет на София. Тя е правист и знае проблемите на хората. Дано да бъде нашият претендент ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР