Тодор Скримов и най-красивата учителка Силвия Зубева станаха родители, но

...
Тодор Скримов и най-красивата учителка Силвия Зубева станаха родители, но
Коментари Харесай

Тодор Скримов пропусна раждането на дъщеря си

Тодор Скримов и най-красивата учителка Силвия Зубева станаха родители, само че той е пропуснал щастливото събитие, разбра HotArena.

Двамата се снабдиха с дъщеричка Ася на 1 август, само че по това време Скримов е бил на лагер с националите във Варна. Щом научил новината обаче незабавно тръгнал за София, с цел да види двете си обичани дами.

Влюбените подписаха брак на 7 юли без доста звук. Силвия беше тази, която разкри новината в профила си във Facebook като разгласява фотография на ръцете им със сватбени халки на тях.

Връзката сред учителката и волейболиста се разви скорострелно. Двамата са дружно от началото на предходната година. Тодор се влюбва в хубавата Силвия от пръв взор, а и тя не остава безразлична към него. 

Няколко месеца по-късно се сгодяват, а майката на Скримов не крие, че е във екстаз от избраницата му. Тъй като самата тя упражнява тази сходна специалност - шеф е на гимназия в Перник. 

Волейболистът впечатли страната откакто в края на предходната година излезе да играе единствено 28 дни след интервенция за остраняване на израстък в бъбреците. Който, за благополучие, се оказа незлокачествен и диагностициран в точния момент, предават от Love Style. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР