Тодор Николов, който се прочу заради агресивното нападение над слепи

...
Тодор Николов, който се прочу заради агресивното нападение над слепи
Коментари Харесай

Странно! Биячът на слепи Тодор остава на свобода, защото "арестът не е СПА център" ?!

Тодор Николов, който се прочу поради агресивното нахлуване над слепи туристи в Несебър най-вероятно ще остане на независимост. В 17:30 часа съдът в Несебър ще се произнесе по настояването на прокуратурата, само че възможностите Тодор да се върне зад решетките са оскъдни, написа " Флагман ". Основната причина е мнението на движимостите лица Тома Чаушев и Петър Георгиев, които са го прегледали и са безапелационни, че данните от столичната болница „ Света Екатерина”, удостоверяващи здравословното му положение и болно сърце, отговаряли на истината.

21-годишният млад мъж, който наподобява в отлична спортна форма, имал високо кръвно - с горна граница 200, висок холестерол, глаукома, еднокринно заболяване и тежки сърдечни пороци, които би трябвало да лекува в домашна или болнична среда, настояват самостоятелните движимости лица.

" Арестът не е СПА център. Няма по какъв начин да се обезпечава храна и лекуване. Не е безвредно за него! ", предизвести един от специалистите, който бе безапелационен, че младият мъж би трябвало да се лекува в добра среда.

В същото време Тодор даде безумно пояснение за случая. По думите му реагирал в миг на нерешителност. Водачката на слепите туристи му чукнала по прозореца. Той се изплашил, а по-късно си изпуснал нервите. Тодор твърди, че търсил словенските туристи, с цел да им се извини, само че не ги намерил. 21-годишният мъж ронеше крокодилски сълзи пред медиите с черни очила и черни облекла.

В правосъдна зала той съобщи, че не се усеща добре и трябвало да се лекува. Наблюдаващият прокурор Радост Бошнакова с право попита: Позволява ли здравословното положение на Тодор да кара кола? " Всеки болен е малко здрав и всеки здрав е малко болен ", метафизичен й отговори вещото лице.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР