Тодор Маринов: Съжалявам, допуснах грешка Готов съм да се извиня,

...
Тодор Маринов: Съжалявам, допуснах грешка Готов съм да се извиня,
Коментари Харесай

Мъжът, нападнал слепи туристи в Несебър: Готов съм да се извиня, допуснах грешка

Тодор Маринов: Съжалявам, позволих неточност „ Готов съм да се извиня, за това което направих. Допуснах неточност, огромна неточност. Готов съм да се извиня персонално на тези хора ",  обяви преди да влезе в правосъдната палата в Несебър, 21-годишният Тодор Маринов, който атакува група незрящи туристи в Стария град и удари лидерът им. Пред публицисти, младият мъж разгласи, че направил нападението в миг на нерешителност, само че не посочи както тъкмо предизвикало тези усеща у него.

Шофьор атакува слепи туристи в Несебър (ВИДЕО)
 
Днес Маринов още веднъж е в съда, откакто през предходната седмица беше освободен от ареста по гледище на отбраната му, която изиска правенето на спомагателна здравна експертиза. Целта бе да се откри „ съвместимо ли е здравословното му положение с престой в ареста “.

Мъжът, който атакува незрящи туристи в Несебър, е упрекнат в безчинство (ВИДЕО)

Прокуратурата изиска той да остане под стража до началото на правосъдното разследване. Съдът обаче взе поради предоставените от юристите на Тодор Маринов документи, съгласно които той страда от няколко болести.

Освободиха мъжа, който атакува незрящи туристи в Несебър
 
Обвиненият в безчинство съобщи още, че е направил опит да се свърже с потърпевшите, с цел да се извини, само че търсенето на словашките слепи туристи се оказало несполучливо.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР