Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с

...
Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всякакви отношения с
Коментари Харесай

Гринго би шута на Софка от ареста

Тодор Давидов, по-популярен като Гринго, е скъсал всевъзможни връзки с ромската перла Софи Маринова. Отчаян от вероятността да гние още дълго време в ареста, Гринго се издразнил на Софи, която му дала обещание, че ще го измъкне в най-скоро време. След като два месеца половинката на Софи търка наровете в ареста в този момент към този момент населява килия в Националната Следствена работа (НСС) на столичния бул. " Г. М. Димитров ", откъдето пътят към паднелата е прекомерно къс, написа HotArena

Той забранил на защитата да позволява Софи Маринова на рандеву. " Докато аз тлея тук, тя си вее задника и си провежда концертчета, а ми обещаваше, че ще направи всичко, с цел да ме измъкне “, гневял се Гринго. Софи пък не серпантина да лее сълзи по обичания си. " Какво съм отговорна аз, нямам пари, с цел да го измъкна. Аз не пострадвам по-малко от него “, жалвала се ромската перла пред колежки.

Гринго бе закопчан при зрелищен арест в Айтос. Срещу 31-годишният мъж бе подаден сигнал, че има нелегално оръжие и подозрителен брой СИМ-карти, които криел в колата си. Гринго е изнудвал предприемач от Айтос за 50 000 лева, оповестиха от Апелативната прокуратура в Бургас. Той даже наел различен човек - 27-годишният Стефан С. от Сандански, който отправил закани за ликвидиране към рекетирания айтозлия с букви А.А.. Разследването е открило, че изнудването е осъществено сред 19 и 22 септември.

тагове Гринго Софи Маринова арест
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР