Тодор Богданов/41 г./, Красимир Йорданов/40 г./ и Кирил Микев/35 г./.

...
Тодор Богданов/41 г./, Красимир Йорданов/40 г./ и Кирил Микев/35 г./.
Коментари Харесай

Тодор Богданов, Красимир Йорданов и Кирил Микев са издирваните за взривения днес банкомат


Тодор Богданов/41 г./, Красимир Йорданов/40 г./ и Кирил Микев/35 г./. са търсените за взривения и отмъкнат банкомат в Сапарева баня, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Министерство на вътрешните работи разгласи, че за тримата има издадена общодържавна заповед за издирването им по отношение на тежко престъпно закононарушение.

БГНЕС напомня, че в дребните часове на тази заран бе обявено за взривен банкомат в Сапарева баня. "Един от членовете на незаконната група, която тази нощ взриви банкомат в Сапарева баня, е арестуван. Други трима се укриват в горски масив край село Боснек, заяви по-късно основен комисар Младен Маринов. Комисар Маринов даде повече детайлности за среднощния екшън, разиграл се в кюстендилско и продължаващ сега. Извършителите взривиха банкомат в центъра на Сапарева баня.

"След гонене, заградителни мероприятия, сътрудниците са засекли автомобил и причинителите. Те са минали през загражденията, минали са през дере на река и автомобилът им е аварирал. Имало е заплаха за живота на служителите на реда. Един от причинителите е арестуван, други трима се издирват", заяви комисар Маринов.

Следови кучета, хеликоптер на Гранична полиция и жандармерия вземат участие в спецакцията в региона на село Боснек.

По думите на основния секретар на Министерство на вътрешните работи това са хората, които са виновни за част от взривените банкомати. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР