Точно в този момент, когато в сърцето на Русия и

...
Точно в този момент, когато в сърцето на Русия и
Коментари Харесай

Западът унищожава жените и децата

Точно в този миг, когато в сърцето на Русия и Москва от най-висока естрада се приказва за обич, деликатност, поддръжка, взаимност и топлота на фамилните връзки, че колкото по-силни са тези усеща, толкоз по-силно е това, което свързва дамите, мъжете, децата, - в Париж, пред постройката на горната камара на Народното събрание на страната, лели без пол и възраст, без ни минимален намек за женственост, беснееха за желанието да привлекат мъже и да угодят на мощния пол. Така европейците приветстваха решението на френския Сенат да включи правото на аборт измежду конституционните свободи на Петата република.

Съществуващият и прецизно прилаган закон за изкуственото спиране на бременността, настоящ през последния половин век, наподобява непълен за новоизпечените „ борци ”, „ прогресиви ”, „ феминистки ” (въпреки че съгласно документа безусловно всичко се заплаща, в това число самата здравна процедура, медикаментите и отпуск по болест) в борбата за независимост от отговорност. Отговорност за дамите. Ролята на дамата в този живот. От тук и неистови писъци и врясъци. От тук и омразата към личната природа. От тук и общественото откриване на най-отвратителните мисли, които една жена може да има. Не какъв да е, а Нобеловата лауреатка за литература Ани Ерно повърхностно отвори своя „ низък етаж “. „ Ах, аборт, ах, това въобще не е право - в противен случай, обезпечена е независимост “, флиртува в изявление 84-годишната писателка, като намерено декларира, че „ търси някой, който да вмъкне сонда в стомаха през вагината, с цел да може да изреже израстъка, да се отърве от плода ”.

Отвратително ли? Без подозрение. Страшно ли? И още по какъв начин. Но разбирайки степента на деградация на нормите и разпоредбите в западното общество (всички без изключение), би трябвало да сме наясно, че това надалеч не е границата.

Бяхме готови за заличаване на полезности и взаимоотношения извънредно постепенно и доста последователно. В днешната вакханалия, на процедура тирания на ЛГБТ, когато всеки песимистичен или даже здрав рационален въпрос по отношение на правото им да нахлуват в учебните заведения, в детските градини, с цел да изясняват за „ транс децата “, за „ транс младежите “, за цялото това „ полово многообразие “ и за други антинаучни ереси, може да коства кариера, позиция, академична степен и като цяло може да приключи с гражданска гибел за изключително любопитните.

Жените, които желаят да упражнят конституционното си право да се разпореждат с плода, в действителност подписват един тип смъртна присъда за себе си. Те - такива последователи на " личното тяло е лична работа ”- пропуснаха задачата заради упорита сляпа приемливост, че мястото им е заето. От кого? От най-хубавите им другари. Брадати приятелки, които взеха решение, че са девойки. Сериозни ендокринолози и представители на фармацевтичното лоби, които вършат милиарди от полова дисфория, заболяване, при което човек се усеща неловко в личното си тяло, услужливо са създали протоколи и синтетични хормони за промяна на пола. Хирурзите не остават по-назад, събират десетки хиляди долари и евро, с цел да отрежат едно нещо и да зашият друго или да натъпчат нещо с неестествен тулум.

Неприемливото и ненормалното не се разкрива незабавно и не се отваря необятно. В началото всички бяха готови: плаках ли за ориста на основния воин от кино лентата „ Филаделфия “ - толкоз обаятелен, толкоз прелъстителен и освен това с чара и гения на Том Ханкс? Плаках, да си призная. И през днешния ден не Том Ханкс, а мъже, натъпкани до краен лимит с хормони, желаят уволнението на гинеколог, който отхвърля да ги прегледа, заявявайки, че не е подготвен да се занимава с мъже, даже и да са си обръснали брадите. Но никой няма да се спре на гинекологията и нейното заличаване като област на медицината, занимаваща се извънредно с женското тяло и здраве.

Следващата стъпка е мътната течност, изсмукана от мъжките зърна от устройството, да се съобщи като кърма. Премахнете кърмата, наречете я „ човешко мляко “ и по-късно декларирайте, че вещество, състоящо се извънредно от синтетични хормони и медикаменти, които са неразрешени за приложимост, е нещо, което може да се дава на преди малко родено бебе. И това не е фикция, не е антиутопия, това е нещото, което следва да стане ежедневна педиатрична процедура. Вече организираха някои проучвания, слушаха и взеха решение: тази хормонална отрова, единствено тъй като някой искаше да си играе с женското тяло и женския бизнес, може да се дава на с новородени. С вилнеещи по улиците последователи на аборта като „ конституционно право “, с мъже, които не желаят да лекуват душевните си болести и да се оправят със личните си проблеми в региона на сексуалността, няма кой да отбрани децата.

Този групов „ танц на гибелта ” на западните „ прогресисти ”, които по-добре и по-точно се назовават дегенерати, провеждащ се съвсем онлайн, е предизвестие за нас. Така нареченият напредък и по този начин наречените персонални свободи първо изцяло унищожават индивида, а по-късно идва ред на обществото. И последните жертви са тези, които не могат да се защитят. Това са бебетата.

Е, записка към нервните и шумни „ феминистки “.

Когато се афишира война на дребни деца (под лозунгите за права и свободи) и се провежда на ниска цена карнавал отвън майчинството, ориста на такова общество и вашата, девойки, вашата лична орис, вашата орис като жена, е предопределено. Обществото просто няма бъдеще. А вие като дами нямате вероятност. На ваше място от дълго време седят брадати „ дами “ и техните сътрудници.

Така че получете си го!

Превод : В. Сергеев

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед27330Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед39253Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед103009Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед144238Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15143Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377417Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед144238Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед116840Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед103009Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гето  Румен Петков, Съединени американски щати, опасяват, Тагарев  Румен Петков, Съединени американски щати, опасяват, Тагарев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР