Точно на тази конференция трябва да вземем решение относно помощта

...
Точно на тази конференция трябва да вземем решение относно помощта
Коментари Харесай

Зеленски поиска да бъде покрит бюджетният дефицит от 38 млрд. долара

" Точно на тази конференция би трябвало да вземем решение по отношение на помощта за покриване на бюджетния недостиг на Украйна през идната година ", съобщи Зеленски посредством видеовръзка на конференция за възобновяване в Берлин. " Това е доста сериозна сума пари, недостиг от 38 милиарда $ ", добави той. 

 

Ще продължим да поддържаме Украйна по всевъзможен метод, съобщи от своя страна немският канцлер Олаф Шолц. Германия ще достави на Киев системи за Противовъздушна отбрана, от които се нуждае. Атаките с дронове са симптом за отчаянието на Русия. Това е следващото дъно, което Русия реализира, изясни още Шолц.

 

 

" От нашия исторически опит знаем, че възобновяване на една страна е допустимо.
Сега е моментът да създадем рамката за това, да приказваме за това по какъв начин да осигурим възобновяване на Украйна, построяването на инфраструктурата й и модернизирането на страната, и по какъв начин да го финансираме. "

" Това ще бъде предизвикателство за цяло едно потомство.

Украйна би трябвало да стане значим производител на зелена сила, център на цифровите технологии, огромен снабдител на храни, член на Европейски Съюз със съответната инфраструктура ", сподели още немският канцлер.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР