Точно месец след бруталното нападение на терористичната организация Хамас“ срещу

...
Точно месец след бруталното нападение на терористичната организация Хамас“ срещу
Коментари Харесай

Солидарност: Златни сърца пред НДК в подкрепа на заложниците, взети от Хамас

Точно месец след бруталното нахлуване на терористичната организация „ Хамас “ против Израел, което сложи началото на войната, пред НДК в столицата се организира акция на взаимност със заложниците, пленени от палестинските терористи.

Участници в демонстрацията оповестяват, че над 300 души са отвлечени, като сред тях има 30 деца на възраст от 9 месеца до 18 години. Посланието на всеобщата порява е " Помогни да върнем заложниците живи вкъщи ".

Евреи, които живеят в България, сложиха златни балони с формата на сърце върху детски колички и играчки. Посланието е, че децата би трябвало да играят по площадки и игрища, а не да бъдат в плен.

" Семейството на братовчед ми е в Газа в този момент - 3-годишно момиченце, 8-годишно момче, 12-годишно момиче... 7 души са отвлечени и трима са убити. " – споделя Инбал Цах.

" Ние като майки мислим, че минаха всяка граница - да вземат дребни деца, които са чисти, не са отговорни, не знаят, не схващат. От леглата им просто ги взеха. " – споделя Тамал Саламон.

" Тук демонстрираме по какъв начин терористична офанзива протяга ръка на цивилни хора, на хора, които нищо не са очаквали, хора, които нямат никаква връзка с тяхната така наречена идея. " – разяснява Николай Гълъбов, ръководител на Федерация на ционистите в България.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР