Точно когато си мислите, че сте чули за всеки един

...
Точно когато си мислите, че сте чули за всеки един
Коментари Харесай

27-годишен индиец ще съди родителите си, защото са му дали живот без неговото съгласие

Точно когато си мислите, че сте чули за всеки един вероятен парадокс на тази планета, се появява вест от този жанр. 27-годишен индиец възнамерява да съди родителите си (с които признава, че е в положителни взаимоотношения), защото са го родили без неговото единодушие, написа The Blaze, представен от Obekti.bg.

``
реклама

Рафаел Самюел от Ню Делхи е на мнение, че децата не би трябвало да се усещат задължени към родителите си и даже е нужно да желаят пояснение за какво тъкмо са решили да ги родят.

„ Искам да кажа на всички индийски деца, че те не дължат нищо на родителите си - споделя Самюел пред The Print. – Обичам майка си и татко си, имам страхотна връзка с тях, само че те са ме родили за лична наслада и наслаждение. “

„ Моят живот е необикновен, само че не виждам за какво би трябвало да карам друго човешко създание да минава през всички проблеми, свързани с учебното заведение и намирането на кариера. Особено в случай че нe е пожелавало да съществува ", добавя той.

Вярването на Самюел е част от система, наречена „ антинатализъм “, която прокарва визията, че децата не би трябвало да се принуждават да се раждат, изключително за сметка на планетата.

„ Индийците би трябвало да знаят, че раждането не е наложително и че би трябвало да изискат от родителите си пояснение за какво тъкмо са решили да ги заченат “, изяснява той.

Самюел даже съпоставя раждането с похищение и подчиняване. Нещо повече – има своя лична Фейсбук страница с близо 2000 почитатели, наречена Nihilanand. На нея може да откриете най-различни мемета и видео клипове, съгласно които на човешката раса би трябвало да й се разреши да почине. На една фотография да вземем за пример написа следното: " Добрият родител слага детето си над своите стремежи и потребности, само че самото дете е предпочитание на родителя. " Друго изображение назовава майките и бащите " лицемери " и пита " Нима не е отвиличане и пробване да принудиш едно дете да се роди на този свят и след това да го накараш да има каериера? ". Трети пост пък гласи: " Вие сте единствената причина, заради която детето ви е изправено против проблеми. "

В понеделник Самюел показа видео, озаглавено " Неплодовитостта е секси! ", което може да видите по-долу. В неделя пък качи други клип, наименуван " Уважавайте родителите си, единствено в случай че желаете. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР