Точно 4796 Lamborghini Huracan ще трябва да посетят най-близкото представителство

...
Точно 4796 Lamborghini Huracan ще трябва да посетят най-близкото представителство
Коментари Харесай

Близо 5 хиляди Lamborghini-та отиват в сервиза заради липсващо капаче

Точно 4796 Lamborghini Huracan ще би трябвало да посетят най-близкото посланичество във връзка сервизна акция, която от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата в Съединени американски щати оповестиха през тази седмица. Акцията визира проблем обвързван с изчезнало капаче върху болт, който служи за конфигурация на фаровете.
`Близо

От Lamborghini сами са разкрили грешката при рутинна инспекция през 2020 година. Още тогава от италианската компания са се съгласили, че този проблем не визира федералните стандарти за сигурност и не би провокирал случай, който да засегне сигурността на клиентите.

`Близо

На 4 март същата година от компанията са уведомили Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата в Съединени американски щати за казуса, а в този момент близо две години по-късно управляващите са задължили марката да поправя тази своя неточност. Всички притежатели на наранени коли ще получат опцията за гратис слагане на изчезналото капаче в определено от тях посланичество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР