Точно 22 години изминаха от първата емисия на bTV Новините.

...
Точно 22 години изминаха от първата емисия на bTV Новините.
Коментари Харесай

bTV Новините на 22: Част от екипа си спомня за първите си стъпки в телевизията


Точно 22 години изминаха от първата емисия на bTV Новините. Целият екип благодари на своите фенове и консуматори за доверието.

В студиото на „ Тази заран “ част от екипа на медията описа за първите си мемоари в малкия екран.

„ Започнах тук като в Сутрешния блок. Спомням си постоянно с доста приятни усеща за първия ми ден тук, първите месеци и години по-късно. Една огромна част от живота ми мина тук “, сподели Полина Ботева, продуцент на bTV Новините.

Полина Ботева и Мария Ванкова работят в bTV от 14 години.

„ Днес е прекрасен ден, в който като вляза в нюзрума всички се поздравяват с „ Честит рожден ден “. Всеки си спомня по кое време е влезнал за първи път тук и по какъв начин е минал пътят му. Днес се замислих по какъв начин са минали 14 години, не мога да допускам в действителност. Случили са ни се толкоз доста неща дружно - сложни моменти, хубави, наслада, сълзи “, сподели Мария Ванкова, водещ и кореспондент.

Освен пред екрана, bTV Новините събират и голяма публика със своето онлайн наличие.

„ Това е естествено развиване на малкия екран – всичко да минава в интернет среда, да става оптимално съвременно. Хората имат потребност от от ден на ден и повече информация и ние би трябвало да настигаме това предпочитание и непрекъснато да се стремим да бъде още по-добри, както вършим към този момент 22 години “, сподели София Крачанова, виновен редактор в bTV Web.

Спортната редакция също е неотменна част от bTV.

„ Започнах като дете. Бях на 21, стажант. Постепенно набирах скорост. Минаха 11 години и това е единственото ми работно място. Нашето съревнование е със самите себе си, тъй като не чувствам bTV и bTV Новините да имат конкуренция, сподели Димитър Тасев, кореспондент.

Всички те знаят, че отговорността им към хората е голяма и всеки ден поставят старания да опровергават доверието ин.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР