To се представяло за 13-годишно Предали го на полицията, а

...
To се представяло за 13-годишно Предали го на полицията, а
Коментари Харесай

Ловците на педофили хванаха и асистент в УАСГ, писал мръсотии на момиче

To се представяло за 13-годишно
Предали го на полицията, а прокуратурата го упрекна, от университета ще го махнат, в случай че се потвърди виновност

Той: Просто желаех да се срещна с момичето

Преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) стана следващата жертва на Ловците на педофили, както са известни група младежи от София. Паднал в клопката им, откакто писал към месец на 16-годишно момиче, което твърдяло в чатовете, че е на 13 година Той карал ученичката да се видят, а като станат гаджета, и да вършат секс. Мъжът бил приклещен от “ловците ” в неделя в столичния квартал “Младост 3 ”, където екип на 7-о районно управление (на МВР) задържал преподавателя.

Георги Иванов е основен помощник в УАСГ. Комуникацията му почнала на 20 декември м.г. Двамата първо си писали в уебсайт за запознанства, в който има условие да си на 18 година за регистрация. Иванов попаднал на профила на момичето. Той не предполагал, че зад него стоят групата на Ален Симеонов и приятелите му, които развиват своята мрежа, известна като “Ловци на педофили ”. Те се прочуха през март м.г., когато след техните цивилен арести на педофили бяха арестувани общо 21 души, всички по същата скица като с преподавателя от УАСГ. От групата споделят, че са разобличили над 40 души, които търсят секс с малолетни в интернет.

Чатът на Иванов с момичето бързо минал във вайбър. Там девойката споделила, че е на 13 година, само че това не тормозило Иванов, излиза наяве от предаваното онлайн задържане на мъжа. То е оповестено във фейсбук профила на Симеонов. На него се виждат 30 секунди среща сред момичето и Иванов. След това идват Ален и другите от мрежата. Веднага стартират да питат мъжа дали знае какво се случва.

“Просто желаех да се срещна с момичето ”, отвръща Иванов. Докато от групата му изясняват, че това, което прави, е педофилия, и даже му изчитат точния член от Наказателен кодекс, по който след това ще бъде упрекнат, Иванов почва да се пази. Казва, че не е направил нищо неприятно.

Разказал и история по какъв начин негов другар си хванал гадже от уебсайт за белот. Той бил на 27-8 години, а тя на 13. Вече щели да се женят. Писал даже, че счита разлика сред двама души от 20 години за естествена.

В диалога, до момента в който момчетата викат полицията, изяснява, че не е споделил, че ще се женят в този момент. Дори бил подготвен да изчака няколко години, с цел да вършат секс. Изразява и подготвеност да ги заведе при 3 остарели гаджета, които чакал, най-малката била на 18 година През това време момчетата му четат извадки от чатове.

“Ами, несъмнено, че ще се обичаме доста. Като тръгнем, ще се целуваме, гушкаме, а като тръгнем като гаджета, ще се чукаме. Това е изцяло обикновено ”, писал той на момичето. Хвалел се какъв брой е добър в леглото. Не го тормозил и въпросът на момичето дали на нея няма да ѝ стане нещо, откакто е на 13 години.

“Аз нищо не съм направил и не съм имал никакви планове ”, продължава обаче с обясненията Иванов. Посочва, че е гледал клиповете на момчетата, и ги поздравява за това, което вършат. “Не се тормозя както сте залавяли възрастни към този момент мъже, в действителност, фамилни с деца и така нататък А за един млад, свободен човек... ”, потегля да споделя той, когато е пресечен.

В последна сметка пристигналият патрул на 7-о районно управление (на МВР) го задържа, а Иванов се оказва не на 31 година, за колкото се показва, а на 34. Прокуратурата го е обвинила за чатовете с малолетната, в които опитал да “установи контакт с нея за осъществяване на блудствени дейности и съвкупление ”. Мъжът е арестуван за до 72 часа и ще му желаят непрекъснат арест.

От УАСГ разясниха пред телевизия Bg on air, че ще освободят преподавателя, в случай че виновността му бъде потвърдена.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР