То е било в края на 2021 година в Банско,

...
То е било в края на 2021 година в Банско,
Коментари Харесай

Изслушват още прокурори за коледното парти на Нотариуса

То е било в края на 2021 година в Банско, като до момента съвсем никой от изслушаните не призна, че познава или е виждал Нотариуса на купона. По техните думи, разбрали кои са Божанов и юрист Велимир Атанасов едвам след убийството на Нотариуса.

 

По техните думи, разбрали кои са Божанов и юрист Велимир Атанасов, едвам след убийството на Нотариуса.

 

Мартин Божанов -Нотариуса беше погубен в София на 31 януари. От прокуратурата влязоха в частен клуб SS в столичния квартал “Гео Милев ”, свързван с Божанов. По време на обиските са конфискувани компютри и разнообразни материални носители на информация. Прокуратурата ревизира дали в клуба са членували магистрати, както дали и за какво са ходили там.

В момента се води досъдебно произвеждане за проведена незаконна група, част от която е Божанов, основана за оказване на напън на магистрати, имотни измами и пране на пари. В Народното събрание беше основана краткотрайна парламентарна комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Божанов.

Съдийската и Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет също започнаха да работят по проблема и възможната връзка на магистрати с Мартин Божанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР