Тийнейджърка сложи край на живота си, след като извади батериите

...
Тийнейджърка сложи край на живота си, след като извади батериите
Коментари Харесай

Те заминаха за провинцията и оставиха 16-годишната си дъщеря сама вкъщи, но щом се върнаха, видяха потресаваща гледка!

Тийнейджърка постави завършек на живота си, откакто извади батериите от часовника като обръщение към родителите си, с цел да схванат по кое време е умряла. Лия Хук, на 16 години, остана вкъщи си, до момента в който фамилията й отишло да кара колела. Когато се върнанали, родителите ѝ я намерили обесена с пластмасов алармен часовник до нея, написа в. " Метро ". Инцидентът станал в Глостър, Англия.

" Лия беше извадила батерията от часовника, с цел да остане на 15:30. Баща й вярваше, че това е обръщение, с цел да им каже какъв брой време е минало ", споделя офицер от полицията в града.

Родителите й звъннали на 999, само че макар опитите на парамедиците животът на ученичката не можело да бъде възобновен

Бащата на Лия, Ричард, споделил на следствието: " Решихме да пътуваме за уикенда. Опитвахме се да я накараме да пристигна в Девън, само че тя в действителност не искаше. Като поглена обратно, може би бе чакала комфортна за нея опция. В последна сметка излязохме, бяхме обезпокоени за нея, се опитахме да я убедим да пристигна. Тя ни пишеше, до момента в който бяхме на открито, и известията изглеждаха естествени ".

По време на следствието излиза наяве, че Лия е била подложена на стрес заради идния й изпит за придобиване на документ GCSE и не е ходила на учебно заведение тази седмица. Тя се отдръпнала от приятелите си и фамилията й и е отказала да отиде на работа в конюшките, където работила по няколко часа дневно. По думите й не била в положение за каквото и да е.

Ученичката пушила канабис преди гибелта си, само че токсикологичният отчет не може да посочи какъв брой или по кое време.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР