Тийнейджърът, описан само като Дете X, бил на улицата пред

...
Тийнейджърът, описан само като Дете X, бил на улицата пред
Коментари Харесай

Момче с воден пистолет, арестувано от въоръжена полиция „заради това, че е чернокожо“, казва майката

Тийнейджърът, разказан единствено като Дете X, бил на улицата пред дома си с по-малък брат или сестра в Хакни, изток, когато еднообразен чиновник заяви за евентуален случай с огнестрелно оръжие.

Въоръжени елементи от полицията на Лондонското Сити са изпратени на мястото, съгласно Алианса за полицейска отчетност (APA).

Полицейски микробус " блъсна го " от велосипеда му " без никакво предизвестие ", сподели Bhatt Murphy Solicitors - " като го събори на земята ".

След това той беше " заобиколен от въоръжени чиновници, които насочиха огнестрелните си оръжия към него, белезници и задържан по съмнение, че има огнестрелно оръжие ", добави правната адвокатска фирма.

Момчето беше задържано на място.

Майка му сподели, че се е чувствала „ доста ядосана " за отношението му от полицията.

В изказване, издадено от Бхат Мърфи, тя сподели: „ Отношението на полицията към него – и към мен – е показано в думите на старши офицер в сцена, когато му стачкувах за държанието на неговите чиновници: той ми сподели, че имам шанс, че не са арестували сина ми!

„ За какво? За това, че играеше с блестящо обагрен пластмасов воден револвер с по-малкия си брат или сестра по улиците зад дома ни?

„ За това, че беше чернокожо момче по улиците на Хакни?

„ Знам - и полицията знае - че не биха се отнасяли със сина ми по метода, по който го направиха, в случай че беше бяло 13-годишно момче.

" Знам, че не биха се отнасяли с мен с проявено пренебрежение към мен или ме разказва като „ нападателен “, в случай че не бях черен. “

Тя сподели, че се усеща „ разрушена “ от случилото се и „ смутена “, тъй като не е съумяла да отбрани момчето си. < /p>

Тя разяснява: „ Как мога да кажа (на децата си), че могат да се извърнат към полицията за помощ? “

Командирът на квартала й уреди да види видеоклипа, носен по тялото фрагменти от забърканите служители на реда, само че тя го откри „ прекомерно мъчително и травматично да види какво са създали на сина ми “. той се извини на фамилията.

Той сподели: „ Този ​​инцидент беше разбираемо извънредно обезпокоителен за забърканото момче, както и за останалата част от фамилията му.

„ Знаем, че може да аргументи социална угриженост и желаеме да помогнем на обществото да разбере за какво реагирахме по метода, по който го направихме.

„ Това по никакъв метод не омаловажава признанието ни за контузията, породена на момчето, за което скоро се извиних по-късно на фамилията си. "

Той добави: „ Естеството на опасността от огнестрелни оръжия е такова, че Полицейският лицей е безапелационен, че чиновниците би трябвало да третират всички огнестрелни оръжия като същински и заредени, до момента в който не се потвърди противното. "

>

„ Полицията има позитивно законово обвързване според законодателството за правата на индивида да пази живота, което оформя метода ни към реагиране при хипотетични огнестрелни оръжия. “

Вътрешно следствие на Столичната полиция откри, че не е имало непозволено държание осъществено от забърканите чиновници.

Допълнителна тъжба, която ги упреква в расови пристрастия, към момента се проверява от отдела за стандарти на силите.

Независимата работа за наблюдаване на полицейското държание съобщи, че Met може сама да извърши и двете следствия.

Майката на момчето сподели: „ Как мога да чакам да имам вяра на полицията да се саморазследва? “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР