Тийнейджър падна мъртъв в хола в навечерието на Нова година,

...
Тийнейджър падна мъртъв в хола в навечерието на Нова година,
Коментари Харесай

Момче, 16, падна мъртъв в хола, издавайки „ръмжене“, след като се оплака от главоболие

Тийнейджър падна мъртъв в хола в навечерието на Нова година, откакто се оплака от главоболие - и обезумялата му майка го откри окървавен от устата и издавайки " ръмжене " тон.

Makhi Jackson, 16, беше вкъщи с майка си Matika, правейки лека закуска на 31 декември, когато главата му се удари в стъклената маса. Матика се втурна да откри сина си в безсъзнание, окървавен от устата, когато извика кола за спешна помощ. Възможно е Махи да е претърпял аневризъм, само че Матика към момента чака пояснение по отношение на гибелта на сина си.

Матика сподели: „ Намерих сина си да издава тон, който в никакъв случай няма да мога да изкарам от мозъка си. Беше съвсем като ръмжене. ” Съкрушената майка добави: „ Беше естествен ден и той просто припадна. “ Матика също стартира компресии на гръдния панер, до момента в който чакаше незабавните служби и беше принудена да чака в болничното заведение, наблюдавайки упадъка на сина си.

Прочетете ОЩЕ: Учителка демонстрира белезите си в мрачна фотография една година откакто беше простреляна от 6-годишен възпитаник

Тя сподели на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР