Тийнейджър от щата Вашингтон се оказа в опасна ситуация, когато

...
Тийнейджър от щата Вашингтон се оказа в опасна ситуация, когато
Коментари Харесай

Тийнейджър спаси пилот, чийто хеликоптер се разби върху трактора му СНИМКИ

Тийнейджър от щата Вашингтон се оказа в рискова обстановка, когато хеликоптер се разруши върху трактора, който е управлявал в фамилната си черешова градина.

Миналата седмица младежът - Логан Шнайдер, се заел с изсушаването на плодовете след неотдавнашен дъжд. Докато си вършел работата, 19-годишният юноша носел шумопотискащи слушалки, само че все пак той чул два удара, написа The New York Times.

„ Погледнах нагоре и тогава го видях “, споделя младежът пред Times и добавя: „ Веднага щом го видях да се стоварва върху мен, си споделих: „ О, не, това несъмнено ще ме удари. “

Пилотът на хеликоптера пък споделя, че е бил притиснат до кормилото, като прибавя още, че младежът съумял да се освободи и да се обърне, с цел да избави водача, който висял с главата надолу към момента закопчан с колана си.

„ Чух го да крещи “, споделя Шнайдер пред репортерите. " Погледнах и го видях... висеше с главата надолу, огънят беше на всички места. В оня миг в действителност не мислех. Просто действах. "

Според Федералната авиационна администрация водачът Кори Джонсън е бил единственият човек в хеликоптера, написа още Times.

Причината за злополуката била, че хеликоптерът се бил оплел в електропроводи, до момента в който е правил селскостопански интервенции

Когато пожарникарите пристигнали в фамилната плантация на Шнайдер, те намерили хеликоптера и трактора в пламъци.

„ Първоначалните старания на пожарникарите бяха възпрепятствани, защото достъпът до хеликоптера и трактора беше усложнен от електропроводи с високо напрежение “, се споделя в мнение от пожарната. Първоначално, преди да се разбие, хеликоптерът се блъснал в електропроводи, които били над фермата на Шнайдер.

„ След като електропроводите бяха изключени, пожарникарите потушиха огъня, който беше обхванал трактора и хеликоптера “, пишат още от Orondo Fire.

Накрая развързката била добра и за двамата - медицински екипи ги транспортират до болница, където се открива, че не са получили животозастрашаващи пострадвания.

19-годишният младеж неотдавна приключил гимназия и възнамерявал да се запише в Big Bend Community College в Мосес Лейк. По стичане на събитията той се надявал да стане водач. След случая фантазията му остава непроменена. „ Все още желая да бъда водач “, споделил той пред Times.



Превод: Glasnews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР