Тийнейджър, който е изпратил три бомбени заплахи и е имал

...
Тийнейджър, който е изпратил три бомбени заплахи и е имал
Коментари Харесай

Тийнейджър с измама с бомба, 19, който изпрати 48 неплатени доставки за вкъщи до къщата на мъж, е изправен пред затвора

Тийнейджър, който е изпратил три бомбени закани и е имал общо 48 неплатени доставки за у дома до къщата на мъж, в този момент е изправен пред пандиза.

Марко Гил призна, че стои зад акцията на гнет. В съда той призна, че е тормозил мъж, като е изпратил 48 неплатени покупки за у дома в дома му. Неговото грубо държание стартира през ноември 2022 година и продължи до април 2023 година

Това значи, че приблизително Гил е изпращал храна за у дома на всеки четири дни на жертвата си. Гил също се обажда в три обособени измами с бомби, като твърди, че има експлозиви в разнообразни хотели в Лондон, Ротърхам и Нотингам.

Неговата свирепост не спря дотук, защото той също изпрати злонамерено известие до BBC на 3 април. В него той твърди, че мъж е заловен в стая с приключване на газ. Тази неистина провокира безпокойствие и стрес у получателя.

MyLondon заяви, че 19-годишното момче се е появило в Old Bailey посредством видеовръзка от HMP Preston в петък, с цел да се признае за отговорен за петте закононарушения....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР