Тийн сензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, който ще

...
Тийн сензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, който ще
Коментари Харесай

Страшният здравословен проблем на Тита и отношенията й с Гери-Никол

Тийн сензацията Тита е имала сериозен здравословен проблем, който ще помни цялостен живот. Малко откакто завършва X Factor — форматът, който я прави известна - надарената ученичка изживява най-трудния интервал в живота си. Въпреки че е едвам на 18 години, чаровната русокоска се сблъсква със обстановка, която оставя белег върху нея, написа в. "ШОУ ".

„ Имах здравословни проблеми и си видях живота като на лента. От стрес ми се появи киста. Беше доста огромна. Не бях лежала в никакъв случай преди този момент в болница. Правиха ми интервенция, след което се възстановявах много дълго — близо шест месеца “, споделя Тита, чието същинско име е Христина. Въпреки напрежението, на който е била подложена, тя прибавя, че музиката е нейната осъществена фантазия.



„ Винаги съм мечтала да върша това, което върша сега, само че човек в никакъв случай не си дава сметка за фантазиите, до момента в който не му се случат. Заедно със славата и всичко позитивно постоянно има и нещо отрицателно, което човек не планува “, разяснява младата изпълнителка.

Звездата на Тита изгрява в същата година, в която и на Гери-Никол. Но тогава певицата на Криско получава страшната диагноза и стъпва на сцената сцели две години забавяне.



Тита отхвърля за следващ път слуховете, че сред нея и Гери-Никол има някакви драми и дрязги. Признава, че се виждат по-рядко от преди, защото обкръжението и приятелите им са много разнообразни и двете не движат в едни и същи кръгове.



„ А и аз съм малко по-консервативна. Но тя ме поздравява постоянно, когато излезе моя нова ария, аз също й пиша непрекъснато “, споделя още изпълнителката на „ Антилопа “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР