Титлата НRН (негово кралско височество) на принц Хари е премахната

...
Титлата НRН (негово кралско височество) на принц Хари е премахната
Коментари Харесай

Бъкингамският дворец тихомълком премахна титлата на принц Хари от уебсайта на кралското семейство

Титлата НRН (негово кралско височество) на принц Хари е отстранена от заглавната страница на уеб страницата на кралското семейство - три години откакто купата на Меган беше отстранена след заминаването на двойката за Лос Анджелис и по този начин наречения " Мегзит ". 

Съгласно изискванията на съглашението, подписано през 2020 година, дворецът съобщи, че Хари и Меган Маркъл могат да запазят купите си, само че няма да им бъде разрешено да ги употребяват, откакто се отдръпват като висши кралски особи. 

Независимо от това, през последните три години, в кралския уебсайт Хари беше споменаван неправилно, като поставяха купата HRH пред името му.

От петък насам името на Хари се загатва в уебсайта на кралското семейство без купа, заяви DailyMail.

Prince Harry's HRH title is stripped from Royal Family website profile page
— OK! Magazine (@OK_Magazine)
Множество неточности на уеб страницата бяха поправени. Официално Бъкингамският замък лиши Меган Маркъл от купата RH преди три години. Въпреки това, името на Маркъл остана в някои раздели на кралския уеб страница. В страницата, която съдържа подробна информация за произхода и отговорностите на висшите членове на кралското семейство, Меган е наричана  " херцогинята ", вместо " Нейно кралско височество ".  Подробностите за образованието, кариерата и кралските задължения на херцогинята на Съсекс са преместени от страницата " за нея " в раздела с биографията на Маркъл. Филантропските действия, с които се занимава Меган са преместени в частта " Благотворителна активност ". 

" Уебсайтът се актуализира постоянно, с цел да отразява работата на членовете на кралското семейство ", сподели един от представителите на Бъкингамския замък.

Във вторник херцогът на Съсекс беше видян на летището в Токио. Той беше облечен в черна риза, носеше тъмна шапка с логото на фондация " Арчуел ", която управлява дружно със брачната половинка си Меган Маркъл, написа изданието. 

Видеоклип, излъчен по японската телевизия ANN News, сподели по какъв начин Хари идва на терминала дружно с дългогодишния си другар, аржентинският играч на поло Начо Фигерас. Двамата ще вземат участие в поло мач в Сингапур тази събота, показва изданието.

Хари съобщи, че мачът е с благотворителна цел, а средствата ще бъдат дарени за лекуване на хора, засегнати от ХИВ и СПИН, показват от DailyMail.

Херцогът дойде в Япония преди присъединяване си в срещата на върха за спортните полезности на ISPS (Международното сдружение за поощряване на спорта), която ще се проведе утре. Хари ще организира полемика с някогашния ръгби състезател Дан Картър, дипломат на ISPS, точно сдружението е спонсор на поло мача. 

" Събраните средства тази година ще поддържат нашата стратегия за клубове и лагери, която обезпечава интензивна психосоциална поддръжка на млади хора, живеещи с ХИВ ", съобщи Хари. 

От 2010 година насам мачовете за поло купата са събрали повече от 11 млн. паунда в поддръжка на работата на благотворителна организация Sentebale, която се занимава с деца и младежи, наранени от бедността и неравенството в Южна Африка.

Херцогът ще играе в тима на Royal Salute Sentebale против тима на Сингапурския поло клуб , чийто капитан е посланикът на благотворителната организация господин Фигерас, оповестява изданието. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР