ТИР-ът се е засилил по нанадолнището и е карал с

...
ТИР-ът се е засилил по нанадолнището и е карал с
Коментари Харесай

Райко Костов, собственик на съборения цех за матраци в с. Златна Панега: ТИР-ът е карал с над 100 км/ч по нанадолнище

„ ТИР-ът се е засилил по нанадолнището и е карал с над 100 км/ч. Това ми споделиха хора, които са го видели. На огромния завой в селото е поднесъл и тогава е съборил цеха ми и част от прилежащата къща. Тя не е моя, аз пребивавам със фамилията ми по-надолу по същата улица ”. Това описа пред „ Труд ” Райко Костов, притежател на цеха за матраци в ловешкото село Златна Панега.
 Снимка: Труд Снимка: Труд
Както писа „ Труд ”, ТИР с пловдивска регистрация, претрупан с яйца, опустоши две постройки в селото, което се намира на пътя от автомагистрала „ Хемус ” при Ябланица за Плевен и Русе. Цехът се е срутил върху кабината и водачът е умрял на място.

„ Станало е към обед, след 11,30 ч, когато служащите си отиват по къщите да обядват, по тази причина в цеха не е имало никой. Ако някой е останал, щял е и той да загине. Тялото на водача го извадиха доскоро. Жалко за индивида, само че е карал доста, доста бързо. Това е следващата злополука с ТИР на същия завой. Цехът ми е блъскан няколко пъти, преди 3 години удариха и къщата ми. Не стига, че поръчките ни са понамалели, имаме и други усложнения, а в този момент и това. Но най-малко всички сме живи и здрави ”, добави Райко Костов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР