Тимовете на Локомотив София и Ботев Пловдив се изправят един

...
Тимовете на Локомотив София и Ботев Пловдив се изправят един
Коментари Харесай

Локо София и Ботев Пд излизат за първа победа през сезона

Тимовете на Локомотив София и Ботев Пловдив се изправят един против различен в мач от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 18:30 и ще бъде предадена директно в ефира на DIEMA SPORT. Gong.bg също ще наблюдава всичко най-интересно от дуела онлайн.

Столичните “железничари” могат да имат известна нотка на удовлетворение от старта си, откакто взеха по точка от ЦСКА и гостуването си на Берое. В първия кръг обаче отборът записва домакинско проваляне от Черно море. Така възпитаниците на Станислав Генчев ще пробват да вземат първи триумф против “канарчетата”.

Пловдивчани, от своя страна, са в сериозна рецесия, която коства поста на досегашния старши треньор Азрудин Валентич. Ботев започва с три загуби и то от отбори, които нямат упоритости за челните места - Хебър, Ботев (Враца) и Арда.

Също по този начин "канарчетата " отпаднаха от Европа след тъждество и загуба от АПОЕЛ (Никозия). В днешния мач тимът ще бъде воден от наставника на втория тим Артур Ованесян, а през идната седмица би трябвало да има изясненост кой ще застане отпред на отбора.

През предишния сезон двата отбора се срещнаха два пъти, като Ботев записа победа с 2:0 с голове на Емануел Току и Джеймс Ето’о, а един мач приключи с нулево тъждество.

Вероятни сформира:

Локомотив София : Любенов, Диаш, Роча, Хаджиев, Рапосо, Найденов, Милошев, Орачев, Бакалов, Димитров, Франса.

Ботев Пловдив : Ханкич, Генев, Супрайен, Пунчец, Ето’о, Рабей, Мартинес, Минков, Току, Брахими, Секулич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР