Тимовете на Ливърпул и Арсенал не успяха да се победят

...
Тимовете на Ливърпул и Арсенал не успяха да се победят
Коментари Харесай

Отегчителен Ливърпул вдигна самочувствието на 10 от Арсенал на „Анфийлд“

Тимовете на Ливърпул и Арсенал не съумяха да се победят и приключиха 0:0 в първи полуфинален мач за Купата на Лигата през сезон 2021/2022-а година. Лондонският клуб игра при визитата си на „ Анфийлд “ с човек по-малко повече от 70 минути игра, откакто в 24-ата Гранит Джака бе изпъден с пряк червен картон заради нарушаване против Андрю Робъртсън.

Въпреки това, отборът, воден от Юрген Клоп, не съумя да се възползва от численото си преимущество, даже в противен случай, домакините не сътвориха никакви огромни неприятности пред вратата, защитавана от Аарън Рамсдейл и гостите от столицата могат да бъдат удовлетворени от резултата, който предвещава идния реванш идната седмица, който ще реши спечелилия на "Емиратс Стейдиъм ".

Победителят след него пък ще спори с Челси за трофея от Купата на Лигата, защото „ сините “ се разправиха с Тотнъм Хотспър и са първият финалист за финалния мач, който ще се играе през февруари на „ Уембли “.

Юрген Клоп излезе с допустимо най-хубавото за първия полуфинал, правейки осем промени от срещата с Шрюзбъри Таун за ФА Къп. Ван Дайк, Анди Робъртсън и Фабиньо бяха единствените трима, които резервираха мястото си в стартовия състав, до момента в който капитанът Джордан Хендерсън и Диого Жота се завърнаха измежду стартовите 11.

При неналичието на Мохамед Салах и Садио Мане, които имат задължения за КАН, то техните места бяха заети от Роберто Фирмино и Такуми Минамино.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР