Time включи Меган Маркъл и принц Хари в списъка си

...
Time включи Меган Маркъл и принц Хари в списъка си
Коментари Харесай

Меган и Хари предизвикаха противоречиви реакции с първата си обща корица за списание

Time включи Меган Маркъл и принц Хари в листата си с най-влиятелните хора на планетата през 2021 година , поставяйки ги на една от общо десетте корици на броя.

Посветеният на двойката материал е написан от Хосе Андрес, създател на неправителствената организация World Central Kitchen, на която Меган и Хари си партнират в обезпечаването на храна на потърпевши от естествени бедствия.

„ В свят, където всеки има мнение за хора, които не познава, херцогът и херцогинята имат съчувствие към хората, които не познават. Те не просто изричат мнение. Те тичат към борбата “ , написа Андрес.

Това бележи първият път, в който херцогът и херцогинята на Съсекс театралничат дружно за фотосесия и корица на списание . Разпространението на фрагментите, направени от нюйоркския фотограф Пари Дукович, съответства с 37-ия рожден ден на принц Хари, само че не всички останаха очаровани от определената фотография за корица .

Част от потребителите в обществените мрежи подлагат на критика определената поза, при която фокусът е върху Меган, а Хари е на по-заден проект . „ Кой утвърди този кадър?! Той стои ли? Или седи? Държи се за рамото ѝ, с цел да не падне? Защо бихте предиздвикали по този начин прелестни хора да наподобяват по този метод? “, гласи едно мнение в Twitter. Според различен консуматор принцът театралничи като стилист на брачната половинка си, а някои означават, че при корицата си проличава непотребна обработка на Фотошоп с ретуш.

Не липсват и противоположни мнения, които хвалят фотографията. „ Обичам определената поза за корица. Тя непосредствено се сблъсква с концепцията, че е належащо дамите да се свият или оттеглен, с цел да бъдат женствени или да избегнат обвинявания във „ възмъжаване “. Те в действителност демонстрират какво е съвременна мощна двойка мощ, а това е красиво и се вижда рядко “ , написа различен консуматор.

На въпросния кадър Меган носи бяла риза със завити ръкави и необятни панталони в същия цвят, до момента в който Хари е облечен черна риза и гривни. Върху ръката на херцогинята виждаме златния часовник Cartier Tank Francaise, принадлежал в миналото на принцеса Даяна . Прическата на Маркъл е дело на стилиста Серж Норман, който е виновен и за косата ѝ в сватбения ден на двойката.
 Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси  Сватбата на Меган и Хари в фотоси
За Меган и прическата ѝ стилистът Джеймс Джонсън споделя: „ Напомня ми на Бионсе, показвайки женска мощ - подкрепена от нейния мъж, нейният принц, облегнат на нея, демонстрирайки женските благоприятни условия, тя носи панталоните и има буйна коса “ . Според Дилис Нг, фоторедактор на броя Time100, фотографията „ улавя мощната им динамичност като равноправни сътрудници “ , пишат от.

В друга фотография от фотосесията за Time Меган и Хари театралничат в своя дом в Калифорния, облечени в цветово координирани облекла .

На идващ кадър двойката се разхожда през гориста околност , а фотографията припомня за визитата на двойката в Нова Зеландия по време на първата им кралска обиколка през есента на 2018 година

We love a consistent couple ❤️
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР