Тимъти Шаламе е точно като нас - ако изключим звездния

...
Тимъти Шаламе е точно като нас - ако изключим звездния
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе разкри какво изпитва към Зендая

Тимъти Шаламе е тъкмо като нас - в случай че изключим звездния статус, славата, номинацията за премия Оскар и другарка като Кайли Дженър. Но по повод мнението му за Зендая, показва тъкмо това, което всички мислим и сме единомислещи - актрисата е " мегавдъхновяваща ".
 Дени Вилньов издава възнамерява ли трета част на “Дюн ”
Ще има ли и трета част на “Дюн ”

Дени Вилньов има проект за света на Аракис

В изявление за GQ, холивудската звезда показва своето удивление от колежката си, с която си партнират в двете елементи на научнофантастичния филм " Дюн ".

" Беше необикновено скъпо да прекарам толкоз доста време със  и нейния помощник Дарнел. Те имат необикновено високо ниво на професионалисти. Бих ги определил като същински " холивудци ", като въплъщение на енергичния Холивуд ", споделя искрено Тимъти.

" И особено Зендая ", прибавя той. " Толкова доста е съумяла да реализира за годините си, освен това изцяло отдадено и напълно сама. Мисля, че това е мегавдъхновяващо. Тя просто се оправя ужасно. "
 Снимка 638223

Дени Вилньов, сценарист и режисьор на " Дюн ", също приказва пред изданието, като споделя, че Шаламе е бил " най-младият артист " на снимачната площадка в първата част на кино лентата спрямо ветерани от промишлеността като Джош Бролин, Джейсън Момоа и Оскар Айзък. Впоследствие обаче той съумява да се трансформира в еднакъв и в другар на по-възрастните си сътрудници.

" Отначало Тимъти беше като пале сред огромни кучета ", споделя още режисьорът. " По-младият артист с по-възрастните ментори. Във втората част той към този момент беше с другари. "
 Кайли Дженър и Тимъти Шаламе към този момент не се крият
Цялата истина за Кайли Дженър и Тимъти Шаламе

Когато двамата интимничат на обществено място

 успява да се сближи и с сътрудниците си от продължението на продукцията - и Флорънс Пю.

И не пропусна да похвали Бътлър за отдадеността на работата му. Разказва, че още на първия ден от фотосите и четенето на сюжета, звездата от кино лентата " Елвис " съумява безупречно да размени прословутия си глас на рок звезда, школуван особено за ролята, и да придаде уместно звучене на новия си воин - барон Харконен.

" Не мога да изразя какъв брой вдъхновяващо беше това персонално за мен. Остин се отнася необикновено съществено към работата си. Освен това той е един извънредно привлекателен, прелестен човек. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР