Тимът на Торонто Раптърс се класира за полуфиналите в плейофите

...
Тимът на Торонто Раптърс се класира за полуфиналите в плейофите
Коментари Харесай

Торонто каза довиждане на Бруклин със 150 точки, но има и лоша новина за Раптърс

Тимът на Торонто Раптърс се класира за полуфиналите в плейофите в Източната конференция. Снощи първенецът на НБА прегази Бруклин Нетс със и завоюва серията от първия кръг с 4:0 победи. Паскал Сиакам направи дабъл-дабъл с 20 точки и 10 битки за Раптърс, само че най-резултатен за канадците беше присъединилият се от пейката Норман Пауъл с 29 точки. Серж Ибака пък се регистрира с 27 точки, към които добави и 15 битки. Карис ЛъВърт изригна с 35 точки за Нетс, само че не срещна изключително огромна поддръжка от съотборниците си и играещият без голяма част от най-важните си играчи отбор на Бруклин напуща “мехура” в Орландо, без да е съумял да вземе победа в плейофите.

Торонто пък записа първия в историята си триумф с 4:0 победи в плейофите. Интересно за отбелязване е, че Раптърс за първи път отстраняват Нетс в плейофите. При предходните два конфликта (2007, 2014) сред тези тимове надделяваха “Мрежите”.

Лошата вест за Торонто от мача е травмата на опитния плеймейкър Кайл Лаури. Заради контузия в крайници 34-годишният пойнт гард напусна игрището още в първата четвърт и е под въпрос за първия мач от полуфиналите против Бостън Селтикс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР