Тимът на Аугсбург сензационно победи немския шампион с 2:1 като

...
Тимът на Аугсбург сензационно победи немския шампион с 2:1 като
Коментари Харесай

Борещ се за оцеляване шокира звездния отбор на Байерн

Тимът на Аугсбург сензационно победи немския първенец с 2:1 като хазаин в откриващия дуел от 12-ия кръг в Първа Бундеслига. Баварците, които излязоха в цялостния си искра на стадион " ВВК Арена ", бяха подчинени и позволиха второ проваляне през сезона.
В средата на първата част домакините излязоха напред в резултата, откакто датският защитник Мадс Педерсен се разписа. В 36-ата минута Аугсбург нанесе втори удар по противника си, откакто немският халф Андре Хан вкара второ попадение във вратата на Мануел Нойер.
Само две минути по-късно Байерн Мюнхен върна едно попадение посредством Роберт Левандовски, който оползотвори асистенция на Томас Мюлер. След почивката обаче баварците по този начин и не откриха път към вратата на противника. Алфонсо Дейвис, Левандовски и Мюлер имаха шансове да вкарат, само че не съумяха.

По този метод Байерн записа втора загуба през сезона, само че остава водач с 28 точки и ще остане подобен и след изиграването на кръга, защото вторият отбор в подреждането - Борусия Дортмунд, е с читири пункта по-малко. " Жълто-черните " домакинстват на Щутгарт в събота.
Аугсбург пък краткотрайно излязоха от зоната на изпадащите и към този момент са 15-и с 12 пункта. Това бе едвам трета победа за отбора през сезона. В идващия кръг Байерн се изправя против още един противник, борещ се за оцеляване - 17-ият Арминия Билефелд.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР