Тили Амарти от Waterloo Road може да бъде най-добрият в

...
Тили Амарти от Waterloo Road може да бъде най-добрият в
Коментари Харесай

Звездата на BBC Strictly Come Dancing Боби Брейзър изпраща „сладко“ съобщение на бившия Тили Амарти

Тили Амарти от Waterloo Road може да бъде най-хубавият в класа на Strictly, с помощта на поддръжката на някогашния си Боби Брейзър.

Актрисата, която ще направи своя дебют на дансинга в утрешния специфичен коледен сериал, споделя, че Боби – подгласник в тазгодишната поредност – й изпраща „ благи “ насърчителни думи. А 20-годишният Тили, който нежно назовава звездата от EastEnders „ моят Боб “, сподели, че я е подкрепил.

Тя разкри: „ С дребния си сладостен акцент от Есекс, той просто сподели: „ Разбий го, Тил… ще се оправиш необикновено, скъпа “. Тили, която се раздели с 20-годишния Боби предишния март, откакто го срещна посредством организацията за модели Unsigned, сподели: „ Очевидно Боб, моят Боб, той се оправи толкоз добре. Той е като мен – в случай че желае да направи нещо, ще работи доста настойчиво за това.

„ Процесът, с цел да стигна до там... Току-що направих дребен развой и в действителност съм в потрес. Това е доста повече от танци. “ Тили беше проучена да взе участие в празничното особено предаване на Strictly, след кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР