Тихото разделение на Украйна от Полша и други страни е

...
Тихото разделение на Украйна от Полша и други страни е
Коментари Харесай

Медведев: "Тихото разделяне" на Украйна е по-добро от членство в НАТО или световна война

„ Тихото разделяне " на Украйна от Полша и други страни е по-добро от влизането на Киев в НАТО или международна война, сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, в тирада пред участниците в Маратона на знанието във вторник, оповестяват съветски медии.

„ Подобно безшумно разделяне е по-добро от Украйна в НАТО или международна война. Алчността и злобата, омразата, упоритостта постоянно са по-силни от разсъдъка и здравия разсъдък. Да превземем западните региони на Украйна, Полша, дано си го кажем, Унгария и Румъния мечтаят повече от десетилетие ", добави още Медведев.

„ Има вероятност за нуклеарна война и тя е доста по-лоша от изменението на климата, което човечеството следи от доста малко време ", разяснява Дмитрий Медведев.

" Спрете да страдате, тъй като температурата се увеличи с един градус през тази и тази година или за подобен и подобен интервал. Човечеството следи това от доста малко време. Наистина ли ви е грижа за климата дотам? Според мен, това е нищо спрямо вероятността да бъдеш в епицентъра на детонация с температура от 5 хиляди келвина, ударна вълна от 350 метра в секунда и налягане от 3 хиляди кг на квадратен метър, с проникваща радиация, т.е. йонизиращо излъчване и електромагнитен подтик, " Уви, да. И пораства всеки ден по добре известни аргументи ", изясни Медведев.

„ Русия беше въвлечена във войната, тласкайки двете елементи на един народ ", добави Дмитрий Медведев.

" Въпреки че ние не я наричахме. Бяхме наложена война, която всъщност е разследване от разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, от една страна. И въпреки това, хибридна форма на революция, вследствие на която разнообразни елементи от един народ бяха натиснати дружно ", добави Медведев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР