Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с

...
Ти си дом, ти си океан, ти си човекът, с
Коментари Харесай

Елен Колева отново лудо влюбена

" Ти си дом, ти си океан, ти си индивидът, с който се разсънвам в събота, вършим си кафе и палачинки и всичко в света е наред ", изля страстите си в обществените мрежи актрисата Елен Колева.

Красавицата не крие, че е хлътнала до уши по столичен артбохем. Двойката е избрала паметния приморски курорт " Лозенец " за сантиментална почивка. Бившата муза на писателя Калин Терзийски и новото ѝ гадже са качили свои общи снимки във Фейсбук, на които са нагазили до колене в морето. В житейското към този момент двамата се носят на крилете на любовта и приятелите на Елен им пожелават да остареят дружно оставайки постоянно млади по дух.

За новия фаворит на звездата от " Шивачки “ се знае сигурно, че не е от света на театъра и киното, само че принадлежи към света на изкуството поради специалността - занаятчия на артфотографията. В обществените мрежи и YouTube обичаният мъж на Колева се подвизава като Валентин Иванов - коучинг на душата (душевед) и Николай Желязков. Сравнение сред двата профила демонстрира, че става въпрос за един и същи човек, откри инспекция на  " България Днес “.

На множеството си фотоси душеведът фотограф се е стилизирал в индийски жанр като йога гуру, с което евентуално е сграбчил актрисата. Напоследък Елен  си пада по мистиката и езотеричното и дори се разгласи за лечителка с метода на чакрите и астралите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР