Third Omen е фентъзи-екшън игра, в която играчите имат възможността

...
Third Omen е фентъзи-екшън игра, в която играчите имат възможността
Коментари Харесай

Българско гейм студио търси финансиране през Kickstarter

Third Omen е фентъзи-екшън игра, в която " играчите имат опцията да се потопят в един мрачен, тъмен свят, който е кондензиран с неопределеност и ужасяващи същества. "

[Incineration Productions] Още по тематиката
Българските Biomyc и Enova са измежду най-хубавите започващи компании в Европа

Те са измежду спечелилите в надпреварата Startup Europe Awards, проведено от Европейска комисия
18 ное 2018
Гейминг преносими компютри за напреднали

Предложенията непрекъснато се усъвършенстват, а ценовият избор е все по-голям
6 сеп 2018 Българската компания за разработка на игри Incineration Productions е почнала набиране на средства за създаването на видеоиграта Third Omen. Компанията ще търси финансиране посредством платформата за краудфъндинг Kickstarter. Целта на гейм студиото е да събере общо 47 хиляди $. До края на акцията остават 25 дни, а до момента компанията е събрала към 20% от нужните средства – малко над 8 хиляди $.

Компанията оперира през сдружението " Инсинерейшън продукшънс " и е съоснована от Гергана Грънчарова и Юрий Попов. Преди това Грънчарова е създател и на LeadersPlay, платформа за интерактивни образования. " През ноември 2017 година финализирахме контракта за продажба на интелектуалната благосъстоятелност на LeadersPlay с един интернационален холдинг и решението за нахлуване в гейминг промишлеността пристигна от единствено себе си ", разяснява пред " Капитал " Грънчарова.

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. Играта

Идеята за играта Third Omen идва през юни 2017 година, когато Грънчарова и Попов стартират да разискват сюжетната линия, арт стила и механиките. От тогава насам екипът се е увеличен, като сега в компанията работят 11 души. Грънчарова споделя, че през юни тази година компанията е привлякла задгранична инвестиция, посредством която да събере екипа и да стартира началната фаза на работа върху Third Omen. Пред " Капитал " тя изясни, че към момента няма опция да разгласи името на вложителя и размера на инвестицията, само че той е получил 15% от компанията в подмяна.

Според Грънчарова планът ще се реализира даже и в случай че акцията в Kickstarter се окаже несполучлива. " Играта ще просъществува и в този случай, само че бихме се радвали на поддръжката на хората и изключително българите. Сумата, която събираме в Kickstarter, ще ни разреши да разтеглим екипа си и да осъществяваме Third Omen доста по-бързо ", разяснява тя.

Самата игра се създава за компютър и конзолите PlayStation и Xbox. Third Omen е фентъзи-екшън игра, в която " играчите имат опцията да се потопят в един мрачен, тъмен свят, който е кондензиран с неопределеност и ужасяващи същества. "

Компютърната версия ще се популяризира посредством платформите за игри Steam и gog.com, а версиите за конзоли в техните онлайн магазини. Цената на играта ще бъде към 60 евро. Екипът планува тя да бъде пусната в продажба през 2020 г.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР