The Vicar of Dibley е основна част от Коледа, но

...
The Vicar of Dibley е основна част от Коледа, но
Коментари Харесай

Актьорският състав на BBC Vicar of Dibley сега – шест трагични смъртни случая, голяма трансформация и деменция

The Vicar of Dibley е съществена част от Коледа, само че зад кулисите животът надалеч не е радостен за някои от актьорския състав.

Комедията на BBC в началото се излъчваше от 1994 година до 2007 година, само че даже съвсем 30 години по-късно, почитателите на шоуто към момента обичат да виждат епизоди, завръщащи се на нашите телевизионни екрани. Ситкомът беше концентриран към преподобната Джералдин Грейнджър (Dawn French) - първата жена викарий, която се спусна в заспалото село Дибли, само че шоуто се похвали с цялостен набор от прелестни актьорски гении, играещи запаметяващи се герои.

Освен уважавания основен актьорски състав, той включваше хора като Миранда Харт, Мел Гидройц и Питър Капалди. Докато няколко звездни посетители също направиха епизодични изяви, в това число Кайли Миноуг, Шон Бийн и Джереми Паксман.

Шоуто завърши, когато Джералдин се омъжи за мъжкия Хари, макар поредност от злополуки, в това число доста кална сватбена рокля. Но тя се завърна на Коледа 2020 година за редица специфични празнични епиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР