Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като шега

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи като шега
Коментари Харесай

Тен Хаг се ядоса: Разпродажба в Юнайтед? Пълни тъпотии!

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг дефинира като " смешка " информациите, че клубът е подготвен да се раздели с по-голямата част от тима.

По-рано през седмицата се появиха клюки, че множеството футболисти са за обмен през лятото, като измежду тях е даже Маркъс Рашфорд. Нидерландецът обаче реагира много остро, откакто бе запитан по какъв начин ще разяснява всичко това.

" Това е някаква смешка! Откакто работя тук всяко лято има интерес към 200 играчи на Манчестър Юнайтед, което въобще не е правилно. След всеки сезон приказва, че сме подготвени да продадем всеки един футболист. Това не е по този начин. Бъдете по-отговорни към сходни заглавия. Пълни тъпотии! " сопна се Тен Хаг на публицистите.
 Тен Хаг сгреши, че влезе в спор с Роналдо, момчетата в събекалнята го помислиха за вманиачен
Тен Хаг сгреши, че влезе в спор с Роналдо, момчетата в събекалнята го помислиха за вманиачен

Това твърди Уесли Снайдер

" Какво би трябвало да създадем през лятото? Както постоянно да свършим много работа, когато приказваме за трансферен прозорец. Контузиите, които имахме през този сезон, оказаха прекомерно огромно въздействие върху представянето ни. Все още не сме на равнището на упованията към клуба, тъй че би трябвало да наваксаме. Трябва да се подобрим, само че сигурно основата на този тим е доста добра. Просто контузиите бяха повече " добави той и се изрече много ласкаво да Джейдън Санчо, който игра мощно нощес против ПСЖ.

" Той е доста добър футболист и сподели, за какво Манчестър Юнайтед го купи и е толкоз високо скъп от нас. Радвам се за Джейдън, само че да забележим какво ще стане в бъдеще. Все още доста играчи желаят да бъдат при нас, макар че няма да играем в Шампиоската лига " сподели още експертът, чието бъдеще също остава под въпрос.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР