The Pogues' Fairytale of New York е в надпреварата за

...
The Pogues' Fairytale of New York е в надпреварата за
Коментари Харесай

Шейн Макгоуън бил „отегчен“ от хита Fairytale of New York, казва съпругата му

The Pogues' Fairytale of New York е в конкуренцията за тазгодишната Коледа номер едно, до момента в който почитателите се пробват да отдадат подобаваща респект на Шейн Макгоуан само че брачната половинка му споделя, че се е уморил от емблематичната празнична мелодия.

Ирландският рокер умря предишния месец на 65-годишна възраст и съкрушените музикални почитатели желаят именитият му шлагер да оглави класациите през уикенда, с цел да сложи върха. Песента от 1987 година, която беше дует с починалата Кърсти Маккол, в никакъв случай не съумя да стигне до първото място и пропусна да доближи номер едно в годината, когато беше пусната от кавъра на Always On My Mind на Pet Shop Boys.

Букмейкърите имат вяра, че това е надпреварване с два коня сред Last Christmas на Wham! и любимеца на The Pogues, само че до момента в който споделяше, че брачният партньор й не желае да бъде запомнен единствено с тази ария, тя сподели, че той би харесал придвижването с цел да го води до върха на коледната музикална елха.

Виктория Мери Кларк сподели: „ Мисля, че той просто беше отегчен от хо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР