The Crown се превърна в един от най-успешните сериали на

...
The Crown се превърна в един от най-успешните сериали на
Коментари Харесай

Първи кадри от последният шести сезон на The Crown

The Crown се трансформира в един от най-успешните сериали на Netflix, тъй като по-доста добър метод обрисува живота и протичащото се в британското кралско семейство още младините на Елизабет Втора.
 The Crown и премиерни дати на шестия заключителен сезон на сериала на английското кралско семейство
Трудности пред кралицата, женитба за Чарлз - какво ни чака в последния сезон на The Crown

Сериалът, отдаден на кралското семейство, е към финала си

Предстоящият шести сезон ще бъде и финален, а той ще наблюдава един също доста забавен интервал. Той ще бъде разграничен на две елементи, като от стрийминг платформата пуснаха осем фотоси на героите, които да ни подгреят за него.

На множеството от тях виждаме Елизабет Дебики в ролята на принцеса Даяна, а също по този начин и Калид Абдала, който ще изиграе Доди Файед - последната ѝ обич. Според People на фотографията, на която двамата са на задната седалка на автомобил, Даяна и Доди носят облекла, които са сходни с тези, с които са били облечени при злополуката, лишила животите им през 1997 година

Виждаме и Имелда Стонтън като кралица Елизабет и Салим Дау като Мохамед Ал-Файед. Разбира се, и Доминик Уест като принц Чарлз. В първата част от шести сезон принц Уилям и принц Хари ще бъдат изиграни от младите артисти Руфус Кампа и Флин Едуардс, до момента в който във втората час те ще бъдат сменени от други. Нещо, което приказва, че ще има осезателен скок във времето.
 The Crown снимаха сватбата на Чарлз и Камила
Сериалът, в който ще забележим сватбата на Чарлз и Камила

Предстои да забележим финалния шести сезон

Първите четири епизода ще бъдат пуснати в Netflix на 16 ноември, а останалите шест - месец по-късно. За първи път сезон на The Crown бива разграничен по сходен метод, само че това стартира да става все по-честа процедура на стрийминг платформата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР