Тези зодии са борци и не приемат пораженията. Винаги продължават

...
Тези зодии са борци и не приемат пораженията. Винаги продължават
Коментари Харесай

Четирите зодии, които никога не се предават


Тези зодии са борци и не одобряват провалите. Винаги не престават напред, държат на своето, реализират задачите си в работата и в живота. Не знаят какво е да се откажат и са отдадени изцяло на желанията си. Вижте кои са, съгласно " Yahoo.com ".

Козирог

Може да се каже, че са измежду най-интелигентните зодии. Твърди са в решенията, които взимат, съществени са в работата. Най-хубавото е, че умеят да са търпеливи и по този начин реализират задачите си. Работят по една задача, колкото и сложна да е тя, до момента в който не я изпълнят. Не знаят какво е да се откажеш. Постоянно се заемат с нови задания и работят доста крепко и интензивно. От дребни са амбициозни, ученолюбиви и реализират триумфи. Дори когато пътят е сложен, те не престават напред и съумяват да се оправят, като същински ръководители.

Лъв

Тези зодии са огромни оптимисти и имат вяра, че могат да реализират желанията си. Това им дава мощ. Истински бойци са и са доста смели. Щом си слагат цел, преследват я до дъно, до момента в който не я реализиран. После намират още по-голяма цел и не престават да натрупат триумфи. Никога не биха се предали бързо. Ако нещо им се вижда прекомерно мъчно, намират способи да го опростят или си слагат сходна цел и се захващат с нея. Така още веднъж получават убеденост. Много положителни водачи са и работят отлично в екип.

Телец

Никога не се оплакват от многото работа. Те са земни знаци - доста постоянни, съществени и виновни. Символ им е бикът, което демонстрира какъв брой са борбени и какви инати могат да бъдат, когато си наумят нещо. Работят крепко и непрекъснато са заети поради това. Но не се опракват от огромното количество работа, не мрънкат. Не оставят нищо на половина свършено. Често реализират най-хубави резултати в работа или учебно заведение. Понякога даже са прекомерно погълнати от работата и задачите си, не разрешават нищо да ги разсейва.

Скорпион

Просто не се опасяват от неуспеха. Имат си лични правила, за които никой не знае. Те стават доста съществени, когато преследват избрана цела. Не скитат напразно и не се двоумят дълго. Скорпионите не се опасяват от неуспехите. Ако не съумеят да създадат нещо първия път, захващат се отначало и по този начин - до момента в който не реализиран триумф. Правят го по нов метод. Искат да се потвърдят като най-хубавите. Не си разрешават да са слаби, изключително когато става дума за цели и фантазии. Най-хубавото е, че знаят по какъв начин да се научат от грешките, които са правили. Да продължат напред и да реализират триумф подхранва егото им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР