Тези шокиращ кадри показват как майка спасява четирите си деца

...
Тези шокиращ кадри показват как майка спасява четирите си деца
Коментари Харесай

Героиня! По време на пожар майка спасила 4-те си деца

Тези фрапантен фрагменти демонстрират по какъв начин майка избавя четирите си деца от сигурна гибел, като ги изхвърля от третия етаж на горяща постройка.

Децата, паднали от прозореца на 5-етажна постройка в Истанбул, Турция, оживели, защото локалните бързо се организирали и положили одеяла изпод, с цел да заловен хлапетата.

https://thumbs.gfycat.com/WaterloggedJaggedArcticseal-mobile.mp4

На шокиращото видео от улицата се вижда по какъв начин майката изхвърля всяко от децата си през прозореца, до момента в който облак черен пушек излизаот отвора на прозореца. Можете да чуете виковете на събралите се хора, до момента в който някои от тях молят дамата да не хвърля децата от такава височина.

Въпреки това, всичко било наред и децата не били наранени; по-късно били откарани в кола за спешна помощ за обстоен разбор на положението им.

„ Първо имаше черен пушек. Тогава децата започнаха да крещят от прозорците, а ние развихме одеялата, – споделя един от очевидците на случая. – Жената хвърли децата от горната страна, хванахме и четирите с одеяла. “

Според локалните вести майката и децата са откарани в болница като защитна мярка, само че изненадващо и петимата членове на фамилията по знамение са съумели да избегнат съществени пострадвания.

Също по този начин от горящата постройка били избавени още две деца и двама възрастни.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР