Тези реторики нямат много значение. Това, което има значение са

...
Тези реторики нямат много значение. Това, което има значение са
Коментари Харесай

Петков: ПП е единствената независима партия. Никой в България и извън нея не ни казва какво да правим

" Тези реторики нямат доста значение. Това, което има значение са дейностите, които се случват в последния месец. "

Така Кирил Петков отговори на въпроса дали се е почувствал афектиран от думите на президента Радев, който назова Политическа партия " шарлатани и лъжци ".

" Последното огромно отчаяние беше с БРБ. Преди една година започнахме да проверяваме по какъв начин 1 милиард е откраднат от тази банка и е раздаден на 8 форми. Служителите във хирмата дадоха опция тази банка да стартира да подкрепя дребния и междинен бизнес и стартира да търси изчезналите пари и в същия миг, служебното държавно управление ги уволни ", напомни Петков в ефира на бТВ.

" Ние сме партия, основана на полезности и правила. Това би трябвало да стане ясно на Радев. Ако някой ги нарушава, ние ще подлагаме на критика. Ние не сме в политиката, с цел да бъдем другари или врагове с някого. Ние сме в политиката, с цел да подобрим живота на българските жители. Служебното държавно управление на президента поврежда ползите на българските жители, по тази причина ще подлагаме на критика. Няма значение дали сме били сътрудници или не ", безапелационен бе Петков.

Експремиерът разяснява изявлението на Корнелия Нинова, че Политическа партия са план на президента Радев:

" Ние сме от дребното хора на политическата сцена, които влязоха с идея, самостоятелни от никого. Няма никой в България и отвън България, който да ни вдигне телефона и да не каже какво да вършим и в действителност това е огромния проблем за всички политически играчи ", съобщи той.

" Предполагам, че претендентът на ГЕРБ, господин Габровски е превъзходен експерт в медицината, само че казусът е, че виждайки какъв брой деен е Борисов, този който ще взема решенията е той ", разяснява Петков.

" Ние няма да подкрепим първия мандат. Ако успее да направи държавно управление, вратата е отворена ", сподели Кирил Петков.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР