Тези полезни трикове ще направят тоалетната ви чиста и перфектна

...
Тези полезни трикове ще направят тоалетната ви чиста и перфектна
Коментари Харесай

Имате стара баня? Без ремонт и пари можете да я направите като нова

Тези потребни трикове ще създадат тоалетната ви чиста и съвършена за прилагане.

Никой не желае да търси водопроводчик. Трябва да пропуснете работа, с цел да го чакате, а по-късно просто да платите голямата сметка.

Не е нужно да губите време и пари за ремонт и поддръжка на тоалетната. Представяме ви няколко урока за ремонт и потребни препоръки.

1) Ремонт на казанчето за вода.

Няма нищо по-лошо от течаща тоалетна, до момента в който се пробвате да спите. Едно бързо посещаване до магазина за нов поплавък ще реши казуса ви с една дребна част от разноските за водопроводни услуги.

Просто би трябвало да спрете водата, да я източите от тоалетната и да следвате простите указания на опаковката за промяна на поплавъка. Процесът може да бъде приключен единствено за 10 минути.

2) Почистете тоалетната без четка.

Тоалетната се запушва тогава, когато нещо засяда в основата й. Не бързайте с източването, когато просто има наводняване.

Препоръчваме ви да употребявате композиция от топла вода и перилен препарат с цел да се отървете от запушването на тоалетната бързо и елементарно. Топлата вода унищожава запушването,а перилният препарат прави промивката по-лесна.

3) Почистете отворите за вода.
Малко чесън и 7 дафинови листа ще пречистят дома ви от всичко неприятно
Отрицателна сила в дома ви не е нещо, което бихте желали да изпитате. Домът е свещено място, където може да намерите спокойна атмосф...

Безцветните линии навътре в тоалетната са основен знак за запушен отвор. С течение на времето, естествено ще се усилят отлаганията от твърда вода и другите боклуци. Препоръчваме ви да почиствате със спрей един път годишно, с цел да запазите тоалетната в страхотна форма.

Можете просто да почистите дупките със окачалка, пластмасова четка или прахосмукачка. Може да се наложи да употребявате тиксо, с цел да пандизите отвора и по-късно да изсипете оцет в резервоара през нощта. 

4) Поправете слабата бликам вода 

Слабата бликам вода може да се отстрани с няколко пускания и пълнения на казанчето с вода. Прекомерният приток може да пръска вода из цялата баня. Не е мъчно да го регулирате.

Поплавъкът, който управлява количеството вода в резервоара, е в тоалетното казанче. Колкото по-високо се намира поплавъкът, толкоз по-високо ще бъде равнището на водата в резервоара. Това дава мощен приток. По принцип, в случай че желаете да намалите силата на струята, настройте равнището на поплавъка 2 см под върха на преливането.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР