Тези няколко храни помагат да поддържаме кожата си свежа и

...
Тези няколко храни помагат да поддържаме кожата си свежа и
Коментари Харесай

Храните които могат да направят чудеса с кожата ни

Тези няколко храни оказват помощ да поддържаме кожата си свежа и млада за колкото се може по-дълго време.

Ананас
Ананасът съдържа бромелаин – ензимна примес, която е страхотна за храносмилането и работи срещу възпаленията в организма. Освен това, ананасите са богати на мед, манган, калций, магнезий, витамин C, бета каротин, тиамин, витамин B6 и фибри.

Алое вера
Сокът от алое вера лубрикира и овлажнява храносмилателния тракт и кожата и доставя на организма голям брой витамини. Освен това, има успокояващи и противовъзпалителни свойства, по тази причина работи прелестно както вътрешно, по този начин и нанесен локално върху кожни охлузвания или изгаряния. Сокът от алое оказва помощ да се преборим с констипацията, понижава равнищата на холестерола и пречиства тялото.

Овесените ядки
Те усъвършенстват типа на кожата, защото освен са богати на хранителни субстанции, само че и ни оказват помощ да избегнем дехидратацията. Ядките са сложни карбохидрати, тъй че имат роля за поддържането на естествени равнища на кръвната захар.

Боровинки
Различните типове боровинки са извънредно богати на антиоксиданти. Помагат на организма ни да се бори с вредата от свободните радикали и надлежно понижават риска от редица болести, както и от появяването на белези на прибързано стареене.

Авокадо
Мазнините в авокадото са потребни сами по себе си. Но те имат и още едно деяние – оказват помощ на други скъпи витамини и минерали да се всмукват в организма и да достаигнат до тъканите, вкл’чително кожата. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР