Тези неправомерно изградени обекти са къщи за настаняване, хранителен магазин

...
Тези неправомерно изградени обекти са къщи за настаняване, хранителен магазин
Коментари Харесай

Въпреки проверките: Установиха още незаконни постройки на къмпинг “Якото място”

Тези непозволено построени обекти са къщи за настаняване, хранителен магазин и ресторант. За въпросните постройки има издадени заповеди, които не са обжалвани, изтекли са периодите за тяхното непринудено осъществяване и в този момент следва насилственото им унищожаване.

 

На място проверяващите описаха и противозаконни обекти, построени в държавен горски фонд и земеделска земя –  общинска благосъстоятелност, без съответните документи. Те са открили и противозаконен самостоятелен паркинг в парцел, който не е на притежателя на къмпинга.

При инспекцията излиза наяве, че с изключение на установените при предходните случаи 80 противозаконни обекта, част от които са обжалвани, на място са открити и нови противозаконни постройки, които са били построени в интервала сред инспекциите.

 

Изградена е и противозаконна система за отклоняване на фекалните води от „ Якото място “, които се изливат в природата. От Община Царево показват, че неотложно ще сигнализират Регионалната ревизия по околната среда и водите – Бургас.

 

Ще бъде сезирана и Районната работа “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ” за сложени местни газови съоръжения на бунгалата. Те би трябвало да бъдат отстранени, тъй като са евентуално пожароопасни, допълват проверяващите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР