“Тези, които гласуваха за шоуто на Слави, бяха излъгани. (...)

...
“Тези, които гласуваха за шоуто на Слави, бяха излъгани. (...)
Коментари Харесай

Христо Проданов: Това, което направиха днес в парламента, е стъпка към връщане на статуквото

“Тези, които гласоподаваха за шоуто на Слави, бяха излъгани. (...) След едни последващи избори обстановката ще бъде още по-трудна. И в случай че се стигне до последващи, те няма да са единствени за тази година”. Това сподели министърът на туризма пред bTV Христо Проданов във връзка отстраняването на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев.
" Това, което направиха Има Такъв Народ и „ Възраждане “ през днешния ден, е стъпка към връщане на статуквото, което прави всичко допустимо да е още веднъж на власт. Аз доста скърбя за Минчев. Той е почтен, учтив, диалогичен човек. Точно подобен би трябвало да заема този пост ", сподели още Проданов.

„ Интересно е примерно по какъв начин „ Възраждане “ влиза с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Тези, които бяха за извънредно строги наказания против Русия, те от самото начало работят по съветската тематика и спекулират с възприятията на хората и в това време през днешния ден се събираш с тези гласове, с цел да отстраниш ръководителя на Народното събрание “, добави той.

" Българска социалистическа партия не е преговаряла за бройки и аритметики в никакъв случай ", безапелационен е Проданов.

Според него серпантина от избори ще пресече парите от Плана за възобновяване.

Проданов разяснява и че се надява актуализацията да мине на първо четене.

Вижте още във видеото.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР