Тези идни херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха десетдневната си

...
Тези идни херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха десетдневната си
Коментари Харесай

Коя е мистериозната жена с Хари и Меган Маркъл? СНИМКИ

Тези идни херцогът и херцогинята на Съсекс започнаха десетдневната си обиколка в Южна Африка. Меган и Хари кацнаха на летището в Кейптаун с полет на British Airlines.

Двойката пътува с 4-месечния си наследник Арчи.

Когато някогашната актриса слезе от самолета с дребния на ръце обаче, вниманието на почитателите бе привлечено не от бебето, а от мистериозна тъмнокожа жена, облечена в черно.

Тя слиза дружно с тях от самолета и следва усмихнатото семейство до колата им.





Почитателите на кралското семейство считат, че мистериозната дама е бавачката на дребния Арчи.

Това апропо е втората й обществена поява. За първи път бе видяна, когато през месец август принц Хари и Меган Маркъл отпътуваха за Южна Франция, с цел да гостуват на приятеля си Елтън Джон.

Тогава тя още веднъж бе облечена в черни облекла.

Запознати настояват, че тя не живее в резиденцията дружно с херцозите на Съсекс, само че постоянно ги съпровожда при пътуванията им.

Дамата в черно е третата бавачка на младото семейство. Първата жена се оказа незадоволително професионална, а втората поемаше единствено нощните смени.

Между другото, минали месец The Sun заяви, че в фамилията на Хари и Меган има ново попъленени, което е съумяло да се впише доста добре. " Меган е доста добра майка, само че новата бавачка е богиня. Тя е страхотна с дребния Арчи и просто го обожава. Хари и Меган са доста щастливи с нея ", показа тогава източник на изданието.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР