Тези храни увеличават активността на два ензима, които спомагат за

...
Тези храни увеличават активността на два ензима, които спомагат за
Коментари Харесай

8 храни, с които ще преборите тежкия махмурлук

Тези храни усилват интензивността на два ензима, които спомагат за елиминирането на алкохола в организма.
Сиренето, доматите и краставиците, когато се употребяват в салата, също оказват доста въздействие върху обвързваните с алкохола странични резултати.
Учените предизвестяват да не се пие кафе, което може да удължи махмурлука, до момента в който зеленият и черният чай го понижават леко.
Яйца
 ТОП 10: Алкохолните питиета съгласно тежестта на махмурлука ТОП 10: Алкохолните питиета съгласно тежестта на махмурлука
Представяме ви ранглиста на алкохолните питиета съгласно тежестта на махмурлука. Напитките са подредени, като е стартирано от тези, предизв...
Бърканите яйца е страхотна закуска за махмурлук Ако смути или чаша кафе не са задоволителни, с цел да го премахнете на сутринта, пробвайте да си извършите омлет или бъркани яйца за закуска. Яйцата са отличен източник на протеини и са известни с това, че оказват помощ за изхвърлянето на останки от алкохол. Можете да добавите тост към него за по-задоволителен и апетитен усет. Най-важното е да не добавяте кренвирши или бекон към ястието. Те са прекомерно мазни и мъчно за асимилиране на отслабеното тяло.
Пилешки бульон
Изненадващо, бульонът от пиле оказва помощ освен при настинки, само че и при махмурлук. Бульонът е съвършената композиция от протеини и въглехидрати, с цел да ви засити и да ви помогне да усвоите алкохола. Освен това няма да получите доста мазнини от него.
Сьомга
Сьомгата е богата на антиоксиданти и здравословни мазнини, сьомгата ще помогне на тялото ви да се възвърне и да се възвърне от алкохолно отравяне. Друго потребно свойство е, че ще ви помогне да се отървете от отока.
 5 храни, които да не ядете преди напиване 5 храни, които да не ядете преди напиване
Ще ви срещнем с 5 храни, които да избягвате, в случай че не желаете сутринта да имате най-лошия махмурлук или да сте първият, тръгнал си от ро...
Въглехидрати
Ако сте ужасно измъчвани от махмурлук, вкусният тост ще ви помогне да се утешите както душевен, по този начин и физически. Въглехидратите са елементарно смилаеми и при махмурлук тялото ви се нуждае тъкмо от този тип храна, която не е належащо да се усвоява дълго и мъчително. Освен това вкусният тост с чай, като се изключи че възвръща силите, ще ви развесели. И това е доста значимо, когато главата боли и е зле.
Храни с високо наличие на вода
Плодовете и зеленчуците с високо наличие на вода ще възстановят водния баланс в организма. Алкохолът безусловно изсмуква водата от тялото ви. И с цел да не изсъхне, най-добре е да ядете храни, които имат доста вода при махмурлук. И, несъмнено, пийте вода. Така че „ разтоварвате “ черния си дроб от работата, която му беше трансферирана.
Банани
 Лабораторна механа ще разкрие за какво се напиваме Лабораторна механа ще разкрие за какво се напиваме
Лондонска лабораторна механа ще учи научно за какво хората се напиват. За задачата на проучването ( за което били изхарчени 20 хиляди бр...
Бананово смути бързо ще се отърве от последствията от забързания уикенд Друга причина да обичате бананите е, че те оказват помощ при махмурлук. Бананите са с високо наличие на калий и са елементарно смилаеми и се пълнят бързо. Накратко, това е идеалният плод за възобновяване на сутринта на махмурлука. В допълнение към бананите можете да опитате да пиете портокалов сок или да ядете авокадо.
Антиоксиданти
Алкохолът предизвиква оксидативен стрес, като кара тялото да създава свободни радикали. Няколко храни, които съдържат антиоксиданти, оказват помощ в битката с тях, в това число плодове, спанак, моркови, ядки и семена и черен и зелен чай. Имайте поради, че това е единствено помощ за поддържане на работата на организма, а не лекарство, което неотложно ще облекчи признаците.
Чиста вода
Дехидратацията, която човек не вижда, когато пие алкохол, поражда по няколко аргументи. Алкохолните питиета имат диуретично деяние, което води до загуба на течности и електролити, нужни за естественото действие на всички телесни системи [6]. Твърде доста алкохол постоянно може да аргументи гадене и повръщане, което може да докара до по-голяма загуба на течности.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР