Тези хора станаха смели и го доказаха с действията си

...
Тези хора станаха смели и го доказаха с действията си
Коментари Харесай

Анализатори споделят: Провален ли е последният опит за съставяне на правителство

Тези хора станаха смели и го потвърдиха с дейностите си по природния газ, изгонването на съветските дипломати. У Демократична България липсва онази храброст, която прати Христо Иванов на плажа „ Росенец”. Българска социалистическа партия влиза с един доста значим багаж – обществената политика и пенсиите. Движение за права и свободи наподобява доста възпалено. ГЕРБ пък нямат изявление, което не е съпроводено със завист и изострен жлъч. Това също не е политика”, съобщи Асен Агов.

В идващия парламент няма да се повторят сходни неща, изключително, тъй като Има Такъв Народ няма да е там, добави той пред Нова телевизия.

„ От една година настоявам, че това държавно управление няма да изкара мандата си. Не мисля, че би трябвало да стоварваме цялата виновност върху Слави Трифонов. Нито един от участниците не желае действително да прави държавно управление, най-много Демократична България. Това, което се прави сега, го отъждествявам на „ лечебни внушения през екрана”. Печели се време, успокоява се аудиторията, търси се интерпретация на обстановката. Има много бездарни политически артисти на терен”, разяснява Росен Йорданов.

„ Политически беше обикновено да се договаря с Има Такъв Народ. Преди няколко седмици обаче споделих, че е много необичайно да се опиташ още веднъж да договарящ с тях, откакто знаеш по какъв начин са се държали до момента. В този смисъл напъните вероятно да се договаря с обособени депутати или да се търси друга тактика маже би звучаха по-успешно. В същото време останалите политически сили се пробваха да показват естественото за политиката държание. Слави Трифонов се държи разрушително. На Има Такъв Народ не може да се разчита, че ще се съобрази с публичния интерес в едни преговори”, сподели Вилислава Попова от " Дневник ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР