Тези хора не бива никога да имат власт, под никаква

...
Тези хора не бива никога да имат власт, под никаква
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Моите коалиционни партньори водеха държавата към крах

Тези хора не трябва в никакъв случай да имат власт, под никаква формула не трябва да се допират до власт

Отговорността е голяма, когато работиш, би трябвало да си честен, виновен и да си предан към своята публика, да правиш какво значи политика, да носиш отговорност за дейностите си и да вземаш решения вместо други хора. Това съобщи водачът на ИТНСлави Трифонов пред.

" Това, че има толкоз неистини е много разочароващо. Да влизаш в сделки при основаване на обединения и взаимоотношения, лъжат доста, непрестанно безпределно, гледат те в очите и лъжат това е извънредно за мен. Срещу мен има доста персонални офанзиви, да. Има неща които знам, те не могат да се потвърдят, само че аз знам, че някои неща са се случили, че някои неща са направени, знам, тъй като съм участник. Ако някой твърди друго, това значи дума против дума. Затова доверието е пъклен значимо във взаимоотношенията, изключително в политиката и обществените хора и когато те лъжат безконтролно и нахално, какво ти остава да направиш. Аз споделям това, което знам, тъй като съм бил участник и не преставам да съм участник в някаква степен в цялата тази история ", сподели Трифонов.

" Има неща, които занапред ще станат ясни за какво са станали по този начин. С времето всички неща ще станат ясни ", безапелационен е Трифонов.

" За някои неща, които ни се случват не можем да разберем незабавно отговор дали е вярно или не, би трябвало време. Мисля, че се появиха персони, които бяха новите носители на това доверие, тъй като има огромна група хора, които са подготвени да дадат доверието си на всеки, който ги впечатли по един или различен метод ", посочи Слави Трифонов.

" Естествените ми съдружни сътрудници се отхвърлиха от Има Такъв Народ, а с ГЕРБ и Движение за права и свободи беше невероятно и споделих, че няма да направя коалиция с тях, по тази причина пробвах държавно управление на малцинството, само че всички отхвърлиха да го поддържат. Когато ние участвахме, споделих добре ще направя всичко допустимо, направихме коалиция, само че това, което видях в моите сътрудници беше смразяващо и удивително, трябваше да преодолея чувството си за това, че тези хора водят страната към покруса. Казах си - по-добре тези да се махнат и да не ръководят страната и хората да не гласоподават по-късно за мене, в сравнение с да остана и да съм в коалиция, която води страната към провал.

Тези хора не трябва в никакъв случай да имат власт, това е моето мнение, аз ги познавам, общувал съм с тях на друго равнище и тези хора, под никаква формула не трябва да се допират до власт ", безапелационен е Трифонов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР