Тези хора, демократите“, както са си го лепнали това прозвище

...
Тези хора

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

Тези хора, „демократите“, както са си го лепнали това прозвище гордо, истински, ама искрено мразят демокрацията

Тези хора, „ демократите “, както са си го лепнали това название гордо, същински, но откровено ненавиждат демокрацията. Това написа в собствен коментар Кристиян Шкварек.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Чета през вчерашния ден в „ Дневник “ публикацията за решението на висшия съд в Съединени американски щати, че Тръмп ще бъде позволен до изборите. Отварям мненията – няколкостотин са, доста като за новинарски уебсайт.

Рев. Жлъч. Болка

Тези хора, „ демократите “, както са си го лепнали това название гордо, същински, но откровено ненавиждат демокрацията. Мразят да не става тяхното. Мразят съперниците им да имат същите права като тях. Искрено, неподправено го ненавиждат.

Мразят, в случай че не си от тях, да имаш независимост на словото – по тази причина заляха всички демокрации с все по-брутални закони срещу „ езика на омразата “. Против „ дезинформацията “. Против „ политически неточните “ и „ рискови “ възгледи.

Затова вкарват милиони мигранти, и в Европа и в Съединени американски щати, които обезпечено да гласоподават за тях в подмяна на обществени помощи, привилегии и продължаваща политика на отворените граници. За да си „ вкарат електорат “, когато не могат да бият с хрумвания и умения на терена на демокрацията.

Затова у нас пълнят жълтите павета като по команда след всяка загуба на урните и всякога, когато не са в ръководството.

Докато не стане тяхната

И по тази причина се пробваха този път напряко да си спрат главния съперник, без значение какво мислим за него, през служебни хватки. Но не съумяха. И това в този момент поражда безумен писък у „ демократите “ както у нас, по този начин и в Съединени американски щати. Защото това са едни елементарни неудачници по душа. Едни дребни лицемери, които не умеят да губят. Парадоксално, само че никой през днешния ден не поставя повече старания по всякакъв начин да ограничи демокрацията от хората, наричащи се „ демократи “. От демократичната, арогантна, градска класа, която – мощно се надявам, у нас тази седмица пее своята лебедова ария.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР